Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti összejonnétek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti összejonnétek egy 185cm magas sraccal? Többi lent

Figyelt kérdés

Nem egy túl sportos alkat, egy kis felesleg van rajta.

A humorát nagyon bírom és nagyon aranyos srác.

Azért nem merek vele összejonni/odamenni hozzá mert nem hiszem hogy érdekelném mivel sokkal alacsonyabb vagyok nála..

Facebookon sokat beszélgetünk és suliban is találkozunk elég sokszor

Ő próbál felém közeledni de én úgymond félek és mindig elhalasztom..

Ő 17 én 15 vagyok.

Mit tegyek?

2016. jan. 6. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Már megtettem..mondjuk ő szerintem pár centivel több. Szintén nem túl sportos alkat, jó humor. Én 162 centi vagyok, a válláig ha érek:D Ez ne tartson vissza, sőt sok fiú szereti az alacsony lányokat. 18l
2016. jan. 6. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Ne félj a közeledésétől és ha tényleg tetszik hajrá nektek!!!

:)

2016. jan. 6. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Sok fiu szereti,ha kicsi egy lany:) ne ez tartson vissza

(Az rosszabb,ha te vagy a magasabb lany es egy alacsony fiu tetszik)

2016. jan. 6. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne aggódj én 160 centi se vagyok, a pasim meg bőven 180 fölött van, és mégis szeretjük egymást :) Szóval ne a magasság legyen a meghatározó :)

2016. jan. 6. 22:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Rendben, akkor megprobalkozok vele és erőt veszek magamon hátha nem égek be nála..

2016. jan. 7. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!