Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Szerintetek mennyire gáz, ha egy lány 179cm magas? 15L
Figyelt kérdés
Már egy éve, szerencsére nem nőttem egy centit sem, de engem zavar a magasságom.2015. dec. 8. 17:08
1/21 anonim válasza:
Ne zavarjon :D Szerintem egyáltalán nem gáz. Minden fiúnak más és más ami bejön. Nekem spec bejönnek a magas lányok, és szerintem ezzel sok ember nevében beszéltem :D De pl.osztálytársam kifejezetten alacsonyat keres.
2/21 anonim válasza:
Téged zavar,de szerintem senki mást nem.
Gondolj bele,mennyire szörnyű lenne,ha minden lány 171,937 cm magas lenne...
Nekem 187 centis csaj ismerősöm,boldog párkapcsolatban él,és senki sem neveti ki az utcán,senki sem bámulja meg.
A volt barátnőm is kb egy-magas volt velem.(Én 181 ő 183.)
3/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz :)
Ja, meg ha gáz, ha nem, akkor sincs mit tenni, ráadásul nem te akartad így :D
Legalább a nagyon magas fiúk is találnak lányt ;)
4/21 anonim válasza:
Bazeg, bár csak én lehetnék olyan magas... 15/L (kb. törpe vagyok)
5/21 anonim válasza:
Én szeretem a magas lányokat. Csak nekik nem tetszik az én 165 centim.
6/21 anonim válasza:
szerintem a személyiség fontosabb, mint a külső
F
7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen sajnos nem lehet mit tenni, ilyen maradok.
#5: igen, valamiért én sem tudnám magamat elképzelni egy 165cm s fiúval...Maradok a 175+ osoknál :DD
#6 nekem is ez a véleményem, de nem ismerek olyan velem egykorú srácot, aki hasonlóan gondolkodna.
2015. dec. 8. 17:40
8/21 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna, feltéve ha téged sem az, hogy én 1 cm-rel vagyok nálad magasabb :)
9/21 A kérdező kommentje:
Persze, ha lehet inkább nálam magasabb sráccal jönnék össze :D
2015. dec. 8. 17:54
10/21 anonim válasza:
Azért 179 centi nem a világ teteje... Amúgy meg ha zavar, fűrészelj le a lábadból egy 10-15 centit, és minden rendben lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!