Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert a "rossz fiúk" és a "páwák" a népszerűek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem... miben jobbak nálam vagy hasonló tarsaimnal? mi az ami tetszik a lányoknak bennük es bennem nincs meg? én nem voltam rossz sose mindig okosan es megfontoltan cselekedtem mert így neveltek... nem cigizek divatból nem bulizok hogy leigyam magam... ugyanakkor nyitott, figyelmes, kedves udvarias, elvileg vicces is, masok szerint okos, törődő, segítőkész, megbízható és jól nevelt vagyok... annyira rossz összkép lenne? vagy ha nem miert nem mutat érdeklődést irántam egy lány se? meg azt se lehet mondani hogy ronda vagyok az átlagba bőven beferek csak nincs ecset hajam... 16/F2016. febr. 3. 23:21
11/13 anonim válasza:
6-os pacsi. Amúgy nem nagy titok, tudják egymás ruháját hordani, ennyi :'D
12/13 Dreamer88 válasza:
Még fiatal vagy kedves kérdező.
A korodbeli lányok (mert csajnak vagy nőnek még túlzás lenne őket nevezni) még "élni" akarnak(értsd: bulizni és gondtalanul/felelőtlenül ellenni).
Persze biztos van kivétel, de tuti nem buliban találod őket.
Javasolni csak annyit tudok hogy olyan programokra járj, ahol TE jól érzed magad. Ott jó eséllyel találsz olyan lányokat akikkel egyezik az ízlésetek.
Majd pár év múlva (30-hoz közeledve) könnyebb lesz olyan NŐKET találni, akik komolyabb gondolkodásúak.
13/13 anonim válasza:
Egy kis rossz fiusagot be vihetnel a stilusodba... Amiket fel doroltql azok mind tok ertekelheto tulajdonsagok de azert kell mindig jo fiunak lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!