Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert a "rossz fiúk" és a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert a "rossz fiúk" és a "páwák" a népszerűek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem... miben jobbak nálam vagy hasonló tarsaimnal? mi az ami tetszik a lányoknak bennük es bennem nincs meg? én nem voltam rossz sose mindig okosan es megfontoltan cselekedtem mert így neveltek... nem cigizek divatból nem bulizok hogy leigyam magam... ugyanakkor nyitott, figyelmes, kedves udvarias, elvileg vicces is, masok szerint okos, törődő, segítőkész, megbízható és jól nevelt vagyok... annyira rossz összkép lenne? vagy ha nem miert nem mutat érdeklődést irántam egy lány se? meg azt se lehet mondani hogy ronda vagyok az átlagba bőven beferek csak nincs ecset hajam... 16/F

2016. febr. 3. 23:21
1 2
 1/13 anonim válasza:
2016. febr. 3. 23:41
 2/13 anonim ***** válasza:
55%
mert unalmas vagy és átlagos
2016. febr. 3. 23:41
 3/13 anonim válasza:
41%

Szia. Ne aggodj, biztosan talalsz majd magad melle egy olyan lanyt aki elfogat olyannak.amilyen vagy. Vagyis, hogy egy olyan.lanyt fogsz talalni aki a normalis sracokra es nem a nagykepu pavakra bukik.. Ahogy leirtad magad: a baratom is ezekkel a tulajdonsagokkal randelkecik. Nem pava, nem bulizik, nem issza lemagat stb.. O is egy normalis srac. Es en is egy normalis.lany vagyok. Ertem ezen azt hogy nem cigizek mert az hu demeno,nem jarok el bulizni minden penteken,es nem iszom lemagam. Sot. 18 eves vagyok es meg egyszer sem rugtam be. Es aki azt gondolna hogy ez szegyen, az rosszul gondolja. Ugyanis tudok ugy szorakozni es jol tudom magam erezni anelkul hogy reszegre igyam magam.

Szoval. Ne aggodj. Ensem go doltam volna hogy talalok egy normalis sracot. De talaltam. Es szerencsere nem o az egyetlen normalis fiu. Te vagy a pelda ra. Es megegyszer mondom. Ne aggodj. Biztosan van egy normalis lany akittalan meg nem vettel eszre, vagy meg nem.is ismered.. Sok sikert! :D

Ui.: helyesirasi hibakert bocsi, ha tallasz benne.

2016. febr. 3. 23:44
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem kell foglalkozni sem a páwákkal, sem a r!bancaikkal. Ezek csak klónok, nincs egyedi stílusuk, a médiából kapott szennyből táplálkoznak. Rendesen nyomasztó látni neten a rengeteg hímringyót és nőstényringyót. Mind full egyforma, a páwák többségét pedig csak az ecsetfejük teszi feltűnővé, mert arcra viszont egy rakás szarok. Ráncosak mint valami 70 éves öreg, na meg női szemöldököt viselnek, sáska lábak társaságában. Nem jók az ilyen emberek semmire, csak arra hogy velük is többen legyünk. A rosszfiúkról nem tudok nyilatkozni, általában paraszt-cigó mixből kerülnek ki.
2016. febr. 4. 00:03
 5/13 anonim válasza:
100%
Mert divatvilágban élünk.
2016. febr. 4. 01:58
 6/13 anonim ***** válasza:
51%
Éljen a rock:'D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2016. febr. 4. 08:42
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a legtöbb lánynak az a véleménye a normális pasikról mint a 2. válaszolónak: unalmas és átlagos. Persze akkor tudnak sírni mikor megcsalják őket..
2016. febr. 4. 11:03
 8/13 anonim ***** válasza:

Mondjuk 16 évesen nem kiscsajokat kéne siratnod,hanem kőkeményen MILF-ezni!

37/KAN

2016. febr. 4. 12:24
 9/13 A kérdező kommentje:
átlagos közel sem vagyok ezt a környezetem tudja is...
2016. febr. 4. 14:27
 10/13 anonim ***** válasza:
43%
Én a páwákat tartom átlagosnak, sőt átlagon alulinak. Olyan sérót két perc csinálni a fürdőszobában egy hajvágó géppel, de nincs az az isten hogy bohócot csináljak magamból. Nem is lennék rá alkalmas mert nem vagyok 25 kilós gyufaszál lábú ember.
2016. febr. 4. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!