Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a mai "fiú" ideál a kelendő, még az értelmes lányoknak is?
Nem vagyok prűd, se a kocka nerd.Benne vagyok a bulikban piákban, hülyeségben stbstb.. De nekem személyszerint rettentően fontos a romantika, a közös ismeretség, beszélgetés, a másik igényének lesése és ennek kielégítése legyen szó egy sétáról szexről vagy bármiről.
A problémák közös megoldása, mivel egy PÁR vagyunk és PÁRosan kell megoldani a dolgokat. Jó, avagy rossz értelemben.
Szerintem ez a felfogásom miatt nincs barátnőm mert ahogy látom, ez már nem kelendő. :)
De változni nem fogok.
De szerintetek tényleg, az ilyen fiú nem kell senkinek? De tök komolyan...
21/f
Én normális vagyok mégis, rám se hederítenek a fiúk.
(Pedig nem vagyok se ronda se dagadt)
Na most akkor hogy van ez??
Itt mindig a fiúk nyafognak, hogy nem kellenek a lányoknak, meg hogy nincs egy rendes sem, pedig ti nem vesztek eszre minket.
(Kerdezo ezt most nem rad gondolok csak altalaban ez van, szoval ha nem inged ne vedd magadra ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!