Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a mai "fiú" ideál a kelendő, még az értelmes lányoknak is?
Nem vagyok prűd, se a kocka nerd.Benne vagyok a bulikban piákban, hülyeségben stbstb.. De nekem személyszerint rettentően fontos a romantika, a közös ismeretség, beszélgetés, a másik igényének lesése és ennek kielégítése legyen szó egy sétáról szexről vagy bármiről.
A problémák közös megoldása, mivel egy PÁR vagyunk és PÁRosan kell megoldani a dolgokat. Jó, avagy rossz értelemben.
Szerintem ez a felfogásom miatt nincs barátnőm mert ahogy látom, ez már nem kelendő. :)
De változni nem fogok.
De szerintetek tényleg, az ilyen fiú nem kell senkinek? De tök komolyan...
21/f
Nekem tökéletes lenne egy ilyen fiú, én is ilyen vagyok szóval azt várom el amit adok. Drága kérdező, nem csak most nincs barátom, soha nem is volt :D Mondjuk még csak 16 vagyok, de azért kicsit cinkes, hogy mindenki szerint milyen normális vagyok, és mégsem. Szerintem a környezetem lassan jobban furábbnak tartja ezt mint én :D
De ismerek másokat is akik hasonlóan jártak mint én, bár az ő felfogásukat nem igazán ismerem párkapcsolati téren. Szóval van sok olyan lány és fiú akik hasonlóak, őszintén nem értem miért találják meg egymást olyan nehezen.
Nekem személy szerint az értelmes, átlagos fiúk az ideáljaim, lehet régimódi vagyok. Ne általánosítsatok fiúk, mert mi is nyugodtan mondhatnánk hogy a mai srácoknak a buta, műhajú, műszemöldökű pláza lányok kellenek.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!