Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez hogy lehetséges? Többi lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hogy lehetséges? Többi lent

Figyelt kérdés
Hogy lehetséges hogy szerelmes vagyok több mint hét éve egy olyan fiúba, aki idősebb nálam, számomra kb. elérhetetlen, és alig ismerem? lécci senki se kommenteljen, ha rosszindulatú, ill. b***ogatni tud.... csak az írjon, akinek a válasza segíthet!

2016. febr. 1. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz bele szerelmes, ha alig ismered.

Ha 7 napot írtál volna azt írnám, hogy fellángolás.

De ez azért bonyolultabb.

Te hihetetlenül nagy álmodozó lehetsz.

De azzal, hogy ragaszkodsz egy elérhetetlen dologhoz, megfosztod magad az igazi örömtől.

Muszáj lesz elfelejtened! Ha elhatározod, akkor sikerülni fog!!!!!

Minden jót!

Egyébként hány éves vagy?

2016. febr. 1. 15:59
 2/4 A kérdező kommentje:
14, de már nagyon sokszor próbáltam elfelejteni, de csak egy időre sikerült, aztán megláttam őt, és újra előjött h huh én belevagyok zúgva.....
2016. febr. 1. 16:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne ragadj le 1 fiőnál, ha az elérhetetlen. :) Menj tovább. Sajna én is leragadtam 1 lánynál 2 évig, és semmi jó nem történt. :( De hogy elszakadtam tőle sok érdekes lánnyal ismerkedtem meg. :)
2016. febr. 1. 16:05
 4/4 A kérdező kommentje:
mondom h sikerült egy időre elfelejtenem, akk jártam is valakivel, de hamar vége lett, mert megint előjött...
2016. febr. 1. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!