Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik (szerintem én is neki, mert nagyon sokszor néz és, ha néz is akkor mélyen a szemembe néz), de egyáltalán nem ismerem. Semmit sem tudok róla. Bátorságommal nincs baj, oda merek hozzá menni, de nem tudom, hogy mit mondjak neki. :( Valami ötlet?

16/F

2016. febr. 1. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
énis 16 vok meg nekem is tecik egy csaj, a te angoltanárod nem egy nyomorék?
2016. febr. 1. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Odamesz es: Szia! Nagyon aranyos vagy van kedved ismerkedni?

Ha meg nem szolitottak le, akkor meg lesz lepodve es nagy valoazonuseggel nem kuld el.

2016. febr. 1. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:

1.nekunk az

Ofelsege Szondi Hercegno kozeledik a f#sz@ poenjaival

Na hogy ne csak off legyen,menj oda kerdezd meg milyen volt q hetvegeje tanult xy orajara,es innentol ha erdeklodik irantad akkor ugy is folytatodik a beszelgetes

Csak legyel laza 😉

Hajra ✌

2016. febr. 1. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!