Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak lányok akiknek van értékrendjük, nem majmolják Amerikából ide ömlő szennyt amivel a média is mételyez, nem divat majmok, nem beképzeltek és bunkók mert plázás cuccai vannak stb. És hűségesek. Van értelmes hobbijuk?
Figyelt kérdés
És nem riadnak teljesen meg a magyar zenéktől(nem a rap és a hasonló förmedvényekre gondolok).Tudom ez ma kezd fehér holló számba menni,de egy kérdést megér!22 f2016. jan. 31. 22:19
12/15 anonim válasza:
Amerika nagy ..zi. Arról szól az egész, hogy behipnózzák a világot, hogy mekkora szükségük van a sz.rra amit forgalmaznak, miközben igazából semmi. Hülye ...cskák azok akik majmolják amerikát, mert nem is csak szimplán eladják az életüket + magukat, hanem ráadásul ezért fizetnek is. Retkes kapitalizmus.
13/15 anonim válasza:
Persze, vannak ilyenek, csak ettől nem lesz neked semmivel sem jobb, mivel nincs tökéletes ember, és úgyis megtalálnád benne a téged irritáló hibákat, ha rálelnél a fent leírtaknak megfelelő hölgyre. Vagy ami mégvalószínűbb: neki hamarabb lenne elege a te hibáidból. Sokkal fontosabb, hogy elfogadjuk a másik hibáit, és olyan párt találjunk, aki szintén képes erre. Kit érdekel, hogy milyen zenét hallgat, ha alapvetően egy megbízható, jó, és szerethető ember? Ezt ajánlom figyelmedbe, ha tartós és jó kapcsolat kialakítása a célod.
14/15 anonim válasza:
Ne add fel testvér!Amúgy meg igazad van abban,hogy bizonyos mai lányokból tényleg hiányzik a megértés és a hűség !
15/15 anonim válasza:
jelen :)
Bár elég rossz dolog ez, mert a saját csoportodon belül nehéz így barátokat találni, gondolom ezért olvadnak be egyre többen, én még tartom magam. Meg hát ott az az ok, hogy a fiúk egyre nagyobb része pontosan ezt a tucatlányt keresi, mivel ők maguk is meg akarnak felelni valaminek...nem tudom minek...valami érzés hajtja őket, vagy nem tudom.
Bár én még ismerek pár ilyen lányt, de nagyon kevés van, és nehéz őket megtalálni.
Sok sikert hozzá :)
l 19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!