Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon miért divat az, hogy a komoly kérdezőket kikezdik ahelyett hogy értelmes válaszokat adnának?
Bezzeg a trollkérdésekre, meg a mekkora a mellem kérdésekre meg a lányok ismerkedési kérdéseikre kapnak mint légy a szarra.
Meg azt vettem észre, hogy aki komolyabban gondolja a szerelmet, párkapcsolatát és kérdez, kommentál, kimondja a tutit, akkor szétpontozzák. Milyen morál van a fiatalok közt?
"a komoly kérdezőket kikezdik ahelyett hogy értelmes válaszokat adnának?"
én eddig (3 éve vagyok a gyk-n) azt tapasztalom, hogy aki valóban komolyan kérdez, 1-2 idióta választ leszámítva, komoly válaszokat is kap.
"Bezzeg a trollkérdésekre, meg a mekkora a mellem kérdésekre meg a lányok ismerkedési kérdéseikre kapnak mint légy a szarra."
trollkérdésre troll válaszokat adnak, sokan viccből, de többségük ugyanabból az unalomból, amiből a kérdező is feltette a hülye kérdést. a melles és ismerkedős kérdésekre azért ugranak, mert ingyen pucér képre nyilván mindenki rákattint, másrészt az ismerkedés az élet természetes része.
"Meg azt vettem észre, hogy aki komolyabban gondolja a szerelmet, párkapcsolatát és kérdez, kommentál, kimondja a tutit, akkor szétpontozzák."
én is komolyan kimondom, amit gondolok, az meg nem érdekel, ha lepontoznak. inkább légy őszinte, mint hülye gyakoris pontokért hazudozz :D ne foglalkozz vele. ez olyan, mintha azon mérném le, hogy jófej vagyok -e, hogy hány lájkot kaptam. b*ssza meg a lájk magát, ott, ahol van.
Milyen morál van a fiatalok közt?
leginkább semmilyen.
remélem segítettem :)
ROSSZ kategória.
A címkénél azért felnevettem.
Hát, el van krvulva az oldal... láttad volna nyáron, hogy mi ment itt.
Ahhoz képest most jó világ van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!