Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/43 anonim válasza:
"Szép csinos lány vok és nem vok r****c..."
Hehheheheh
32/43 A kérdező kommentje:
"nem vagyok r****c" "nálunk van az összes pina" ha már azt állítod magadról, hogy nem vagy ribi, legalább ne cafolj rá erre egy sorral lejjebb
2016. jan. 25. 20:30
33/43 anonim válasza:
Igen kerdezo leteznek nem riba***k. Pont. Valasz. A. Kerdesre. :)
34/43 anonim válasza:
...de elismerheted. 10-ből 8-nak van barátja, 1 leszbikus, 1 pedig femináci férfigyűlölő és a macskáin kívül nincs senkije.
Talán akkor van esélyünk rátok, hogyha épp megcsalt/szakított/rátok unt a szeretett jóképű barátotok :D
35/43 anonim válasza:
Ja és még van egy típusuk a nem rib...c jó nőknek. Akik friendzone-olnak mint a szart... Pont most jön nekem a 27 éves legjobb barátom. Találkozott egy lánnyal, teljesen beleesett, már 1 hónapja beszélnek, találkoztak is. A csaj folyton ír neki, képeket küld magáról, a csinos kis pofijáról stb... de közben kiderült több ilyen kis "barátja" van, akivel elmegy ide-oda. Egyszerűen imádják az ilyenek, hogyha minél több hódolójuk akad, fiúbarátok akik körbelengik, írnak nekik, csipog a fészbúk, stb... Valójában rib...ncok ezek is, csak épp majd lelépnek az alfahímmel ha itt az ideje. Ezért nem barátkozok lányokkal. SOHA! Vagy romantikus kapcsolat, vagy max társaságban cimbizés, de fiú-lány barátság nincs és nem létezik.
36/43 anonim válasza:
Szerintem en nem vagyok az... Es a korulottem elok is ezt mondjak... Biztos te is majd talalsz egyet... De lanykent mondom nem sok olyan csajt ismerek aki nem egy r*****anc.
15/L
38/43 anonim válasza:
hű mennyi válasz 1 hét alatt. xD mondd csak miért minket kérdezgetsz itt, ahelyett hogy keresnél egy lányt, aki szerinted nem r****c? Egyébként ez nálad mit jelent? Hogy nem úgy öltözködik? Hogy nem úgy viselkedik? Igen van, de rájuk azt mondjátok hogy lúzer vagy nyomi, még akkor is, ha egyébként egyáltalán nem csúnya csak nem nyomul rátok.
39/43 anonim válasza:
rácáfolnék: igenis van fiú-lány barátság. van egy fiúbarátom akivel már nagyon régóta ismerjük egymást, és mindkét oldalról barát!
40/43 A kérdező kommentje:
Nem keresni akarok lányt, csak egy véleménykutatást végeztem. De eléggé az jött le, hogy sok a ribi
2016. febr. 1. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!