Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még olyan lányok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan lányok, akik nem r****cok?

Figyelt kérdés

2016. jan. 25. 18:26
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon, anyám is itt üvöltözött a hugommal hogy "egy r.b.ncot neveltem!!!" nem is akarom tudni ki rakta meg legutóbb. Pedig a család normális, csak ő lett hülye.
2016. jan. 25. 18:36
 12/43 anonim ***** válasza:
46%

Vannak bmeg de őket nem értékelitek!!!

Bár úgy látom kérdező h te mindent csajt lesz*rsz

2016. jan. 25. 18:38
 13/43 anonim ***** válasza:
55%
a mai nők 90% a ribi ! kivétel a ronda csajok de azok is ribik lennének ha lenne aki szóba áll velük
2016. jan. 25. 18:39
 14/43 anonim ***** válasza:

Nekem nem a r...bancsággal van a bajom. Sokan vannak, akik csak fuck buddy-kat tartanak és jólérzik magukat egy hosszú kapcsolat után. Hát élvezzék ezt az életet amíg lehet, ha szottyad a bőrük, akkor már nem tudnak ribiskedni :)

30 felett hirtelen megugrik a kedves apajellemű férfiak iránti kereslet, épp ezért. A férfiaknál meg pont megfordul a trend, az ügyesebbek ilyenkorra már egyre jobb karriert csinálnak, egyre magabiztosabbak lesznek, és ők lesznek a 20-30 közötti ribi csajok vadászai :P Már ha nem kötelezték el magukat...

Nekem nem a ribiskedéssel van a bajom, hanem, hogy a csajok manapság kiállhatlatna pszichók. Játszák ezt a nagy egyenlőséget, és úgy osztják a férfiakat mint a szart. Megmondom őszint 27 évesen, hogy az utóbbi 7-8 évben nem találkoztam kedves, aranyos jófej lányokkal akik vonzóak is számomra. Egyszerűen nem voltam szerelmes 7 éve. Pedig sok csajt megismertem, de őrült személyiségzavaros pszichó volt mindegyik. Semmi gyengédség, kedvesség, anyaságra való vágy... a többségük parazitának tartotta a gyermeket és a női lét, karrier elpusztítójának. Kíváncsi vagyok a 30 feletti szottyadás hogyan érinti ezt a filozófiát náluk.

2016. jan. 25. 18:39
 15/43 anonim ***** válasza:
39%
Tök durva, hogy a kérdésed alatt közvetlenül ott van az a kérdés, hogy "Léteznek még olyan fiúk, akik nem pávák?". Lány vagyok, és nem tartom magam ri***ncnak, nem úgy öltözködöm, nem úgy beszélek mint egy-egy kedves ismerősöm. Van olyan ismerősöm, fiúban, aki nem páva, több is. Mondjuk, az, hogy kinek mi a "páva", vagy a "ri***anc", teljesen egyéni, mert van, aki szerint ha egy srácnak seprű haja van, akkor ő már páva. Szerintem nem csak a külsőre vonatkozik ez a kifejezés, de mindegy. Az, hogy kinek mi a "ri**nc", az is tök más, mert nem egyszer hallottam már (szerintem) páva fiúktól, azt, hogy leri***ancozzák az egyik barátnőmet, aki szerintem pont nem ri***anc. A szépség relatív. A pávaság is, és a ri***ancság is. Kinek mi ;)
2016. jan. 25. 18:42
 16/43 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen lányok. De vagy van barátunk vagy inkább nem is próbálkozunk, mert sok pasi csak kihasznál minket.
2016. jan. 25. 18:44
 17/43 anonim ***** válasza:
55%

Mennyi nőgyűlölő egy helyen....

Régen jó volt ide feljönni, ma már viszont tele van az oldal tök**len f@**ok "jajj csak ribizlik léteznek!" óvodás kiírásaival, és a lányokat hibáztatják azért mert ők nem tudnak egyet se felszedni a kislányos vinnyogásukkal!

2016. jan. 25. 18:44
 18/43 anonim ***** válasza:
Léteznek, de nagyon kevés, és mind foglalt.
2016. jan. 25. 18:45
 19/43 anonim ***** válasza:

Szerintem a ri...nc definíciója nem a külsőre vonatkozik egyáltalán.

Hanem arra, hogy össze-vissza kefélnek mindenkivel, normális értelmiségi lányok más-más szexpartnert tartanak havonta. Egyik lány ismerősöm ki van akadva, hogy az összes barátnője ezt csinálja. Egyik 2 barátot tart, egyikkel jó a szex, a másikkal meg lelki társak, de közben randizgat mással is. A lakótársa meg egyszerűen csak srácokat hoz fel és megdugja őket :D Ő meg kivan... mondjuk olyan az arca, mint egy baltával vágott favágóé, persze hogy irigy a szexéhes barátnőire :D

Ennek semmi köze a férfiaknál lévő pávaságnak. Az inkább egy primitív kaszt. Semmi köze a férfiassághoz pl...

2016. jan. 25. 18:46
 20/43 anonim ***** válasza:
82%
Létezünk csak minket senki nem vesz észre:/
2016. jan. 25. 18:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!