Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még olyan lányok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan lányok, akik nem r****cok?

Figyelt kérdés

2016. jan. 25. 18:26
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

Ez férfiaknál is ugyan így megvan. A nők átnéznek az emberen, ha nem vagy alfahím.

Azért a lányoknál ha elhatározza valaki, hogy dugni akar és r..banckodni, akkor bármikor könnyen talál hozzá partnert. A férfiak ugranak a szexre, mégha nem vagy túl jó nő akkor is. Csak nyomulni kell nőként. A fiúk ma takonygerincek, nem mernek kezdeményezni sokan.

Tehát abban van igazság... hogyha nem vagy olyan jó nő, röhögve találsz szexpartnert, mert a férfiaknak sokszor mindegy "csak pinája legyen"...

Viszont ha rondább srác vagy, akkor tényleg esélytelen sokszor a dolog.

2016. jan. 25. 19:07
 22/43 A kérdező kommentje:
Azért nincs csajom mert az összes egy ribi. Mind. Te is csak alszenteskedsz!!
2016. jan. 25. 19:10
 23/43 anonim ***** válasza:
48%
Hat kerdezo jol atverhettek a lanyok..ha igy gondolod hogy minden lany ribi..mert ugyanis NEM minden lany az!!!
2016. jan. 25. 19:18
 24/43 anonim ***** válasza:
Vannak hat :) Csak a helyzet,hogy a legtobben minden tovabbi nelkul elitelik oket.. Engem nagyon sokan lerib**coztak eletem soran,de en probalok azokkal..Nem is probalom hanem mar csak azokkal foglalkozok akiknek fontos vagyok,mert egyszeruen kulso alapjan nem hivhatsz valakit riba**nak. Kell hozza ismerni nagyjabol az eletet, azt hogy miken ment keresztul es ha lehet segiteni neki. Ugyanis nekem is sikerult kikerulnom egy mely godorbol amibe tulajdonkeppen mas emberek miatt kerultem be viszont nagyjabol egyedul masztam ki belole. Es ezt kell tenni. Mert ha valaki van olyan gyenge,hogy az olyan emberek miatt mint te aki kulso alapjan leriba**oz mindenkit hagyja magat osszetorni akkor egyedul kell kikaszalodni belole.. :) Ez van.. Senki nem ku**a. Mindenki tokeletes a maga modjan a viselkedes csak egy alca ami moge rejtozunk a sok sok fajdalom miatt vagy csak beletorodunk,hogy ri**ncnak hivtak minket es puff nem torjuk magunkat,hogy kijussunk belole... Ismerd meg az embert es utana itelj :) (Helyesirasert es ekezetekert bocsanat)
2016. jan. 25. 19:21
 25/43 anonim ***** válasza:
te a normalisakat nem veszedeszre:)
2016. jan. 25. 19:37
 26/43 anonim ***** válasza:

Kérdező, szerintem ott a baj, hogy nem te kapod meg a ribiket alkalmi szexre :P Ezért pikkelsz rájuk... szerintem nem lenne ekkora életfájdalmad, hogyha pár hetente meg tudnál prüntyögtetni pár bombázó csajt. Én is így vagyok.

Ha jól menne az alkalmi csajozás, akkor semmi gondom nem lenne...Ahhoz viszont eléggé jóképűnek kell lenni... mivel nem vagyok alfahím, ezért más furfanggal kell meghódítanom a jó nőket. Az mondjuk beválik, de közben meg pszichók lesznek. Az az igazság, hogy túl nagyok az igényeink, hidd el...

A jó nők ritkán kedvesek, aranyosak és jófejek. A jó nők kiállhatatlan pi..csák általában. Előbb utóbb azokká válnak.

Ha kevésbé jó nőkre hajtanál, akkor simán lenne értelmes, kedves aranyos jófej lelkitárs barátnőd simán... csakhát azokat észre se veszed valóban.

2016. jan. 25. 19:39
 27/43 anonim ***** válasza:
... amúgy való igaz énsem... inkább vagyok egyedül, és maszturbálok a fotelban, mint egy olyan lánnyal járjak aki nem vonz szexuálisan. Eddig csak ilyen barátnőim voltak, de nem is voltak egyáltalán jófejek. Kedvesek meg végképp. Kedves és jónő szerintem csak a filmekben van, vagy 100% hogy foglalt. Aki kedves, jónő és szingli annak tuti van valami baj az agyával :D
2016. jan. 25. 19:41
 28/43 anonim ***** válasza:
...ez viszont igaz ám a férfiakra is... aki kicsit is jóképűbb és van önbizalma, az egyben szemét is lesz a nőkkel előbb utóbb. Miért? Mert megteheti, sorban állnak a csajok érte.
2016. jan. 25. 19:42
 29/43 anonim ***** válasza:
0%

Szép csinos lány vok és nem vok r****c...

De a r****cság nem a szépségen vagy a csúnyaságon múlik... bármilyen csúnya egy lány akk is talál magának barátot ha akar.

Értékeljétek a nőket fiúk mert náluk van az összes p*na😂😂

2016. jan. 25. 20:15
 30/43 anonim ***** válasza:
40%
Értékeljétek a nőket fiúk mert náluk van az összes p*na😂😂 ennél szánalmasabb már nem lehetsz
2016. jan. 25. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!