Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ugye ezzel nem vagyok egyedül?
Figyelt kérdés
Mikor egy fiúval megismerkedek és bókol akkor nagyon bénán érzem magam és jön hogy elsüllyedjek. Ellenben ha vicces és simán lehülyéz röhögve ha fárasztom akkor jól érzem magam. Sőt, akkor jobban bejön ha szivat és én is szivathatom...de akkor az a baj, hogy az egész olyan mint egy tökéletes barátság...akkor meg nem akarom elrontani azzal hogy esetleg járunk...
Ezért nincs pasim
2016. jan. 24. 21:06
1/11 anonim válasza:
Nem, nem vagy egyedül!! Pontosan ilyen vagyok én is:)
Egyszer volt barátom, azt is csak 2 napig, mert túlságosan rámmászott. Nem éreztem így jól magam.
De még ráérünk :D
16L
2/11 anonim válasza:
Pff nekem ilyen csaj kell! Akivel lehet trollkodni nemsertodik meg es vissza adja xD
3/11 anonim válasza:
en is szeretek trollkodni a csajjal :D csak aht majd trollkodok akkor vele amikor már megszereztem :D mert hát ugye akivel a srác trollkodik az elején az csak barát lehet
5/11 A kérdező kommentje:
De srácok? :'((( miéért? Miért nem lehet az elején hülyülni? Nem értem
2016. jan. 24. 21:22
6/11 anonim válasza:
Szerintem nem így van... Én trollkodtam az exemmel mielott össze jottem volna vele... Csak a gond az volt hogy sértődékeny volt :S
8/11 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, de nekem 1 hétig volt barátom :D
9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó! XD jófej vagy. :D
Amúgy az is jobb mint a semmi ;D
2016. jan. 24. 21:54
10/11 anonim válasza:
En multkor csak ugy viccbol leqrvaztam a csajom... neki nem volt vicces aztan ra 1 hetre dobott is.. de sebaj azota legalabb tobb penzem marad xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!