Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tök egyedül vagyok mit tehetnék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tök egyedül vagyok mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Sziasztok nem gondoltam volna hogy eljön a nap mikor ide fogok írni.Az a helyzet hogy kamaszkorom azthiszem legrosszabb részébe vagyok ugyanis kezdődött azzal hogy volt egy kapcsolatom nyáron és elcsesztem majd én ezt nagyon bántam sokáig kikészített aztán a legjobb lánybarátom próbált segíteni de én nagyon rosszul viselkedtem vele és nagyon megbántottam fb-n letiltott és soha nem akar nekem megbocsájtani az egyik haveromat is elvesztettem mert megmondtam neki az igazat és úgydöntöttünk hogy nem foglalkozunk egymással többé . Na ezek engem nagyon szíven érintettek és most nemtudom mit tegyek nem ismerek senki mást akiben megbíznék meg úgygondolom rossz ember vagyok.Egyébként én 16 éves vagyok szeretem a PC játékokat imádom a focit szeretek konditerembe járni. De most egyedül vagyok önbizalomhiányos vagyok nemtudom mihez kezdjek , ti mit tennétek a helyemben? A válaszotokat valamit azt hogy időt szántok rám azt előre is köszönöm :/ :)
2015. dec. 30. 22:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
beszélj a régi barátaiddal, kérj bocsánatot, stb.
2015. dec. 30. 23:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Ismerkedj.szerezz baratokat probalj meg jofej es kedves lenni 14L
2015. dec. 30. 23:00
 3/11 anonim ***** válasza:

Vegyel egy kaktuszt, nem sok torodest igenyel.

Szia

2015. dec. 30. 23:01
 4/11 anonim ***** válasza:

IS-MER-KEDJ

Bulikban vagy a konditeremben is tudsz.

Nem nehéz, főleg ha neten csinálod (ha szereted a játékokat, akkor ezzel nem lesz gond, a srácok nagyon hamar rákapnak a gamer csajokra) a kezdetekben, aztán ha úgy mennek a dolgok, úgyis találkoztok :D

Sok szerencsét :P

16/F

2015. dec. 30. 23:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Ne gondold, hogy rossz ember vagy. Minden ember követ el hibákat, és pont attól leszel jó ember, hogy belátod őket. Kérj elnézést azoktól, akiket megbántottál, hidd el az, hogy elismered, hogy hibáztál és te kérsz elnézést plusz pontot ér majd a barátaidnál. Főleg ha legjobb barátok :). Am hiába keresel új barátokat, a régieket nem fogják tudni helyettesíteni. :)
2015. dec. 30. 23:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Inkább gamer fiú lennék ha nem haragszol igen mondjuk félreérthető volt bulikba ha lesz valakivel elmegyek igyekszem remélem sikerül :) köszönöm a válaszokat a kaktuszos kifejezetten tetszett ;)
2015. dec. 30. 23:12
 7/11 A kérdező kommentje:
hát az a helyzet én eljátszottam az esélyeimet ezért mondtam tényleg ugyérzem hogy menthetetlen ogen próbáltam bocsánatot kérni de nemjött össze.. de ha senki nem foglalkozik velem akkor jó ember már biztos nemvagyok
2015. dec. 30. 23:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát kockulj:D él alap nem vok egy nagy társasági ember jó nem mondom azt hogy soha nem mek senkivel sehova, de én szívesen vok egyedül is:D
2015. dec. 30. 23:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Ja am még jó ember szerintem rossz se vagy...
2015. dec. 30. 23:26
 10/11 anonim ***** válasza:

1.kérj bocsánatot mindenkitől

2.próbálj meg kedvesebb lenni a téged körülvevőkkel

3.ismerkedj

4.bízz magadban (gondold végig magadban mindig hogy mi vesztenivalód lenne ha ezt meg azt tennéd)

5.az életed sínen van

Ez 1 kis vázlatpontos megoldás ezzel csak felfestve van mit kéne tenned,minden rajtad áll

2015. dec. 30. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!