Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden egyes kövérebb lány visszautasít?
Figyelt kérdés
Esetleg hasonló lányok tudnának tippeket adni?2016. jan. 23. 17:26
1/10 anonim válasza:
Mert sokan piszkálnak minket, ezért ha valaki közeledni próbál rögtön azt hisszük hogy csak ki akar használni.
2/10 anonim válasza:
pontosan így van ahogy az első mondja...
meg én már úgy vagyok vele hogy úgyse kellek senkinek se és ha valaki közeledik azt elküldöm mert úgyse tetszik egy olyan lány bárkinek is mint pl.: én..
3/10 anonim válasza:
hát ha már a ronda dagadt csajok is visszautasitanak ott mar baj van...engem csak azok találnak meg...azok örülnek ha akárki jut nekik...akit ők visszautasitanak...
4/10 anonim válasza:
utolsónak üzenem hogy bújjon lyukba(nem akarok káromkodni).A kövér nők nem emberek vagy mi?Mi az hogy nekik minden jó?Na látod ezért nem lesz jó csajod mert köcsög bunkó vagy.
5/10 anonim válasza:
ember ha én adok magamra elvárom hogy a barátnőm is ezt tegye ha dagadt lennék nem adnék magamra ugyanezt várhatnám el tőle is...csak itt sokan tévedésben élnek...
6/10 anonim válasza:
84%-os, te tényleg bunkó vagy :) Képzeld el, láttam már kövér lányt, aki IGÉNYES volt. Odafigyelt magára, csak egyszerűen nagyobb darab volt, de magasságra is. Akkor az olyan lányok pl. az elképzelésed szerint nem adnak magukra? Vagy most valami más hülyeséget fogsz kitalálni, mert sikerült ellenpéldát találnom?:'D
7/10 anonim válasza:
Aki kövér az nem lehet igényes, te hülye!
8/10 anonim válasza:
utolsó, ha adnál magadra, nem lennél ennyire síkhülye és bunkó! :)
9/10 anonim válasza:
7-es: Az egyik legjobb baratnom eleg duci. Megis rengeteg pasi probalkozik nala,igen jokepu ferfiaknak is tetszik. Ha egyutt megyunk bulizni,engem kb eszre sem vesznek,pedig vilag eletemben sportoltam(tehat vekony vagyok es izmos). Errol ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!