Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz külsővel hogy lehet barátnőt szerezni?
21/36 Alighanem19 válasza:
#19:
"Egy tiszta külsejü es szivü sracra biztos, hogy ra fog valaki talalni"
Semmit sem fog érni a rátalálás, mert a lányokba belenevelik, hogy a férfinak kell kezdeményezni, a szerencsétlen, bátortalan csúnya fiú viszont nem fog kezdeményezni.
2016. jan. 24. 10:26
Azt tudom mondani mint a 9-es válaszoló :) Sajna (vagy nem de inkább sajna) mai világban a zsé sokszor igen csak nagy úr. Andy Vajna biztos tud erről mesélni. Na meg Vajna Timi. Főleg. Ha tied a Szerencsejáték Zrt. vagy el tudsz magaddal vinni 1 csajt Los Angelesbe vagy valami menő helyre (pl. San Francisco,Fort Lauderdale,San Diego,New York,Miami,Dallas, Honolulu,Las Vegas stb.) lakni akkor az már nem rossz.
2016. jan. 24. 14:37
23/36 anonim válasza:
Csatlakozom az ápoltságot hirdető fiúhoz :) . Zuhanyozz minden reggel/este, moss hajat minden nap, ne egyél édességet/fehérlisztet/túl sok állati zsiradékot, igyál sok vizet. Természeztesen a gyümölcs/zöldségfogyasztás is segít hogy ne csak külsőleg hanem belsőleg is "tiszta" legyél. Ne aludj se túl sokat (napközbeni alvás) se túl keveset (éjszakai tivornyák). Nyilván fontos egy nőnek a pénz, de ha olyasvalakit keresel aki önmagadért szeret, először Te szeresd meg Önmagad azáltal hogy törődsz magaddal és elsősorban az egészségeddel! Próbáld meg követni a divatot, szerezz be egy két jó ruhadarabot, nézd meg mit hordanak a népszerű pasik és utánozd le a mozgásukat, kiállásukat, mentalitásukat sajátítsd el és tedd magadévà !
2016. jan. 24. 18:39
24/36 A kérdező kommentje:
Nekem pénzzel sem ment jól a csajozás. Voltak drága cuccok, italmeghívások.
25/36 A kérdező kommentje:
"30 éves koromig egyetlen nőnek sem kellettem. Aztán mikor lett egy jó munkahelyem, lakásom, autóm, ruháim, hirtelen elkezdtek sikerülni a randik- gyakran azokkal, akik azelőtt visszautasítottak."
Hát de azért ez nem olyan "hirtelen" lakást autót összegyűjteni, hanem jó állással is több év. Meg lehet hogy csak férfiasabb lett az arcod kevesebb pattanással, a nők meg már 30 környékén elkezdtek lepukkanni, csúnyulni, azért kerültetek egy szintre, nem annyira a pénz miatt.
Jó dumával! Légy humoros, húzd fel, vagy hajtsd fel az inged ujját, légy figyelmes ( mással is!!! ) derűs, ápolt, kicsit illatos és tiszta. Ezeket nézik a csajok, akárki akármit mond!
2016. jan. 26. 09:12
2016. jan. 26. 10:17
28/36 A kérdező kommentje:
Hát jó de ez hogy tiszta, stb mindenkire ráillik szinte, olyanokra is akiknek nem volt barátnőjük 5 éve.
Társkeresőiroda segítségével. Szorongasd meg őket, hogy szerezzék meg a mesebeli "nemlétező" lányt, mert a lányok 99,9végtelen%-a nem ismeri azt a szót, hogy igaz szerelem. Tapasztalatból tudom. Azért nem 100, mert én megtaláltam és küzdök Érte. Ha egy létezik, akkor több is létezzen.
2016. jan. 26. 13:59
Tényleg sajnálom azokat,akik csak pénzzel tudnának barátnőt szerezni,rendes barátnőt ilyen módon nem is lehet,ugyanis egy értelmes nő nem az anyagiakra megy,úgy max buta r*b*ncokat lehet összeszedni.
Ha a külsődön olyan dolog nem tetszik,amin tudsz változtatni,például kövér vagy és azért nem kellesz a nőknek,akkor változtass!Szemüveg helyett is lehet kontaktlencsét hordani,stb.A pozitív kisugárzás is nagyon fontos,sőt,a legfontosabb.Volt egyszer,hogy 2 pasival is randiztam(persze külön-külön:D),az egyik brutál jóképű,izmos,de ennek ellenére önbizalom hiányos volt,a másik nem volt egy Adonisz,de a dumájával és az egesz kisugárzásával bármelyik nőt megkaphatta volna.Végül őt választottam:D Szoval önbizalomépítéssel sokmindent elérhetsz:)
2016. jan. 27. 07:39
Kapcsolódó kérdések: