Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rossz külsővel hogy lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz külsővel hogy lehet barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés
2016. jan. 21. 21:59
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
67%
Pénz, Pénz P i n a. Ez az élet regulája! Ahol van pénz, ott van minden!
2016. jan. 21. 22:37
 12/36 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség, ha lenne egy szoftverfejlesztő céged és keresnél havi 300 ezret, mi lenne más amikor belépsz egy discoba?
2016. jan. 21. 23:17
 13/36 A kérdező kommentje:
Éppen ezen keseregnek az ügyvédek is, hogy az autót és a lakást nem lehet bevinni a discoba, nem?
2016. jan. 21. 23:17
 14/36 anonim válasza:
Nem a külső hanem a kisugárzás számít. Persze a jó külsőhöz könnyebben jön erős kisugárzás, de a kisugárzás az mindenképp egy fejleszthető dolog. Nekem is gondom volt a külsőmmel, csináltam egy listát, hogy min akarok változtatni, mert az átlagember szépséghibáira mindig van megoldás. A sikerek folyamatosan jöttek, nőtt az önbizalmam és ezt megérezte a környezetem is, és ettől vonzóbb lettem a lányok számára is.
2016. jan. 21. 23:19
 15/36 anonim válasza:
33%
Akik meg azt mondják, hogy pénz kell azt csak sajnálni tudom, hogy nincs semmi eszközük, amivel barátnőt tudnak találni.
2016. jan. 21. 23:37
 16/36 anonim ***** válasza:
60%
Én is ronda vagyok, mindegyik csaj ezt ki is mondja úgyhogy tudom milyen ez.Minden csaj utál, a fiúk meg lenéznek. Hiába lesz pénzed vagy beszèlsz jól úgyis undorodni fognak tőled.
2016. jan. 21. 23:44
 17/36 A kérdező kommentje:
Vagy hogy van, ha van léd keresel például törpe mérnökként a nagy szemüvegeddel havi 250 ezret, akkor havi 50-ért veszed a gyúrós táplálékkiegészítőket, meg egy közepes kocsit, akkor ha belépsz a discoba a lányok bele fognak bolondulni azonnal a formádba meg a közepes kategóriájú autód slusszkulcsába ha pörgeted? Gondolom akkor áttérsz kontaktlencsére meg jobb pattanáskrémekre de még mindig nem látom hogy ettől miért állnak szóba veled egyáltalán jó csajok egy discoban akiket mindenféle barátnő óv és sok szépfiú keres?
2016. jan. 22. 01:02
 18/36 anonim ***** válasza:
Nem 300ezer forinttól lesz valaki pénzes
2016. jan. 22. 03:59
 19/36 anonim válasza:
68%

SZEP SZIVVEL! Ne foglalkozz a divattal, es az olyan lanyokkal, akik csak ezzel foglalkoznak.

Aki csak a penzedert van veled, meg is erdemled.

Rossz külsö pedig nincs, csak apolatlan. Apolatlan alatt a tulsulyt is lehet ertelmezni. Egy tiszta külsejü es szivü sracra biztos, hogy ra fog valaki talalni... ;)

2016. jan. 22. 10:23
 20/36 anonim ***** válasza:
66%

Igen, és egy csomó pasi a kicsi, csúnya, lógó mellekre bukik! Ne hülyéskedjünk már.

Igenis fontos a pénz a csajozásban- aki az ellenkezőjét állítja, vagy hazudik, vagy álomvilágban él. Nem az aranylánc, nem a kocsikulcspörgetés számít, hanem az önállóság és stabilitás érzése.

Két méter magas vagyok, vézna, szemüveges, pattanásos. 30 éves koromig egyetlen nőnek sem kellettem. Aztán mikor lett egy jó munkahelyem, lakásom, autóm, ruháim, hirtelen elkezdtek sikerülni a randik- gyakran azokkal, akik azelőtt visszautasítottak. Munkahelyi numerák, egyéjszakás kalandok, minden, ami azelőtt soha. Pedig én belsőleg nem változtam (ugyanolyan idétlen marha maradtam, mint addig), de valahogy hirtelen ellenállhatatlan lettem. Most sem bombanőkkel kavarok, de kit érdekel? Előbb-utóbb meg fogom találni az igazit.

A pénz önmagában semmit sem jelent- ha valaki mellé pl. bunkó, ápolatlan, vagy csak szociálisan éretlen, semmit sem fog elérni vele. A munkahelyemen is van egy pár informatikus, akik vagyonokat keresnek, de megszólítani is képtelenek egy nőt.

Ha egy férfinak nincs pénze, jó külseje, vagy jó dumája, örökre egyedül fog maradni, és ez tény. A három közül legalább az egyik kell. Szerencsére ezek közül mindegyik többé-kevésbé fejleszthető.

2016. jan. 24. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!