Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz külsővel hogy lehet barátnőt szerezni?
SZEP SZIVVEL! Ne foglalkozz a divattal, es az olyan lanyokkal, akik csak ezzel foglalkoznak.
Aki csak a penzedert van veled, meg is erdemled.
Rossz külsö pedig nincs, csak apolatlan. Apolatlan alatt a tulsulyt is lehet ertelmezni. Egy tiszta külsejü es szivü sracra biztos, hogy ra fog valaki talalni... ;)
Igen, és egy csomó pasi a kicsi, csúnya, lógó mellekre bukik! Ne hülyéskedjünk már.
Igenis fontos a pénz a csajozásban- aki az ellenkezőjét állítja, vagy hazudik, vagy álomvilágban él. Nem az aranylánc, nem a kocsikulcspörgetés számít, hanem az önállóság és stabilitás érzése.
Két méter magas vagyok, vézna, szemüveges, pattanásos. 30 éves koromig egyetlen nőnek sem kellettem. Aztán mikor lett egy jó munkahelyem, lakásom, autóm, ruháim, hirtelen elkezdtek sikerülni a randik- gyakran azokkal, akik azelőtt visszautasítottak. Munkahelyi numerák, egyéjszakás kalandok, minden, ami azelőtt soha. Pedig én belsőleg nem változtam (ugyanolyan idétlen marha maradtam, mint addig), de valahogy hirtelen ellenállhatatlan lettem. Most sem bombanőkkel kavarok, de kit érdekel? Előbb-utóbb meg fogom találni az igazit.
A pénz önmagában semmit sem jelent- ha valaki mellé pl. bunkó, ápolatlan, vagy csak szociálisan éretlen, semmit sem fog elérni vele. A munkahelyemen is van egy pár informatikus, akik vagyonokat keresnek, de megszólítani is képtelenek egy nőt.
Ha egy férfinak nincs pénze, jó külseje, vagy jó dumája, örökre egyedül fog maradni, és ez tény. A három közül legalább az egyik kell. Szerencsére ezek közül mindegyik többé-kevésbé fejleszthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!