Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kikerült egy fehérneműs képe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikerült egy fehérneműs képe a suliba. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Küldtem valakinek egy kepet hogy lássa az a lakom edzés elott es latszodjon edzés utáni eredmény is.Ez elkerült egy fiú hoz aki parkapcsolatba él.. Azt mondta hogy latta a kepet.Nagyon megijedtem de azt mondta jo az alakom es jll esett.Snapchaten elkezdtunk kepeket kuldozgetni es a nemi szerverol kuldott kepet.Egyik nap meglatta a baratnoje a fehernemus kepeim..es azt mondta tiltsam le a fiut.En letiltottam hiszen minek vitatkoztak vele nem akartam tönkre tenni a kapcsolatukat es igaza volt.A fiu olyanokat mondott ha nem tudna meg a barátnője lehetne valami köztünk.letiltottam es az osztály társam mal üzent miert tiltottam le.Azt mondtam a barátnője miatt.Es ezt irja vissza;: ezért?lol.

Másoknak mutogatja a képeim de en senkinek se mondom hogy a himbi limbijérol kuldott kepet hisz nincs bizonyítékom..mit csináljak ha valaki szoba hozza?hogy viselkednek?nagyon meg bántam hulye vagyok tudom csak jol esett hogy valaki valami jot mondott az alakomra..:( sőt meg az is megtudta akit szeretek.A masik fiu utan semmit nem ereztem.mit mondjak hogy ne en jojjek ki hulyen?mennyi ideig fognak piszkálni?komoly kommenteket kerek..nagyon fontos!hulye voltam tudom.annak orulok hogx legalabb a meztelen kepekbe nem mentem bele..Tovabbi jo hetveget!15/l

2016. jan. 17. 08:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Őszintén? Mennyivel másann egy fehérneműs kép, mint egy fürdőruhás? Szerintem hacsak nem áttetsző, csipkés, nem lehet nagyon mást látni... Szóval ha Szerinted sincs rossz alakos, akkor gondolj arra, h strandon többen néznek meg mint ahányan most, és mint mások is írták:kérdezz vissza, h ha Ennyire nézik, akkor szerintük is jó? (azt azért szeretném tudni, h egy edzés előtt/után képből mi állapítható meg?)
2016. jan. 17. 10:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha látszik az arcod es jól is nézel ki akkor meg legyél büszke magadra:De nincs ezen mit szégyelni
2016. jan. 17. 10:23
 13/18 A kérdező kommentje:
Igazából a kepen annyi latszik remélhetőleg hogy formasabb lesz a derekam jobb popsi izmosodni szeretnek meg a vadlim is.Hát igaz..strandon is ennyit látnak. Koszi megnyugodtam.hulyeseg volt nem fogok ilyet tobbet csinálni. Meg fogadom a tanacsaitokat!:)
2016. jan. 17. 10:35
 14/18 anonim ***** válasza:
A snapchat egy jó kis alkalmazás, könnyű belenyúlni, hogy mentve legyenek a képek. Nem kell nagy hozzáértés, szóval én nem lepődök meg, hogy megvan neki a kép
2016. jan. 17. 11:17
 15/18 anonim ***** válasza:
akár azt is teheted hogy teszel rájuk magasról, vagy azt is, hogy szólsz nekik, hogy ha folytatják ezt, akkor vagy a rendőröknek, de legalább az igazgatónak szólsz, mivel ez illegális, amit csinálnak. ne hagyd magad megfélemlíteni, te semmi rosszat nem csináltál
2016. jan. 17. 15:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Az összes variációt hallottad már másoktól, én csak ennyit tudok hozzátenni:

"annak orulok hogx legalabb a meztelen kepekbe nem mentem bele."

Remélem, ez még a fejedben sem fordult meg, mert az eléggé szánalmas lenne egy "ránézésre" normális lánytól.

2016. jan. 17. 16:19
 17/18 anonim ***** válasza:
46%

"nem szeretem, ha le*urváznak" Akkor miért viselkedtél úgy? Minek küldözgettél fehérneműs képeket olyannak, akinek van barátnője???

Persze, ha a te pasidnak küldözgetne egy másik csaj, fel lennél háborodva és elmondanád minden r**ancnak!!!

2016. szept. 19. 12:11
 18/18 A kérdező kommentje:
Kedves utobbi válaszolo! Ez a lényeg.Nem tudtam hogy van barátnője, később látta a képeket :) el lehet olvasni normalisan is
2016. nov. 18. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!