Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kikerült egy fehérneműs képe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikerült egy fehérneműs képe a suliba. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Küldtem valakinek egy kepet hogy lássa az a lakom edzés elott es latszodjon edzés utáni eredmény is.Ez elkerült egy fiú hoz aki parkapcsolatba él.. Azt mondta hogy latta a kepet.Nagyon megijedtem de azt mondta jo az alakom es jll esett.Snapchaten elkezdtunk kepeket kuldozgetni es a nemi szerverol kuldott kepet.Egyik nap meglatta a baratnoje a fehernemus kepeim..es azt mondta tiltsam le a fiut.En letiltottam hiszen minek vitatkoztak vele nem akartam tönkre tenni a kapcsolatukat es igaza volt.A fiu olyanokat mondott ha nem tudna meg a barátnője lehetne valami köztünk.letiltottam es az osztály társam mal üzent miert tiltottam le.Azt mondtam a barátnője miatt.Es ezt irja vissza;: ezért?lol.

Másoknak mutogatja a képeim de en senkinek se mondom hogy a himbi limbijérol kuldott kepet hisz nincs bizonyítékom..mit csináljak ha valaki szoba hozza?hogy viselkednek?nagyon meg bántam hulye vagyok tudom csak jol esett hogy valaki valami jot mondott az alakomra..:( sőt meg az is megtudta akit szeretek.A masik fiu utan semmit nem ereztem.mit mondjak hogy ne en jojjek ki hulyen?mennyi ideig fognak piszkálni?komoly kommenteket kerek..nagyon fontos!hulye voltam tudom.annak orulok hogx legalabb a meztelen kepekbe nem mentem bele..Tovabbi jo hetveget!15/l

2016. jan. 17. 08:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Látszik rajta az arcod? Egyébként meg szard le ha nem vagy mesztelen akoor kit érdekel, vállald fel. Viselkedj ugy mint akit nem érdekel, tudasd velük azt h neked jó alakod van és örülsz annak hogy megmutathattad. Sokan csinálják ezt szoval igazábol nem kell foglalkozni vele
2016. jan. 17. 08:40
 2/18 anonim ***** válasza:
45%
Milyen képet küldtél neki? Muti. Hadd legyünk mi is büszkék rád:D
2016. jan. 17. 08:52
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem látszik rajta az arcod akkor no para
2016. jan. 17. 08:58
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Ha tenyleg jo alakod van, akkor vallald fel buszken. Piszkalnak? :D Iriyek csak... Mellesleg elkuldheted a kepet. :D
2016. jan. 17. 09:00
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

8:52 :D:D

Amúgy amit az elsø moñdott. Amikor odaviszik ñeked a képet, moñd azt hogy "ñeked is tetszik, Ugyee?;)" vagy "szeriñtem 10/10-es. Szeriñted?"

A léñyeg hogy szard le. Ha látják hogy ñem érdekel akkor ñem fogñak piszkálñi vele.

2016. jan. 17. 09:05
 6/18 anonim ***** válasza:
50%
Ezért nem kell kirakni olyan képet amit később megbánhatsz. De félre vele, ez nem olyan nagy probléma. Inkább az a szar hogy amit ő küldött, az elsőnél neked kellett volna letiltanod magadtól. A barátnőjének meg mutasd meg amit küldött. Mi az hogy nincs bizonyítékod? Van pedig.
2016. jan. 17. 09:26
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
na most ha jól nézel ki akkor ha látszódik az arcod ha nem csak jol jöhetsz ki hogy mekkora jo csaj vagy :D ha dagadt vagy akkor bestelja sráccal minél előbb
2016. jan. 17. 09:42
 8/18 A kérdező kommentje:
Igen látszik az arcom.Köszönöm a valaszokat!hat en szerintem nem vagyok husis.Szoval nincs rossz a lakom.snapchaten amugy meg nincs meg a kép hanem elveszik.:/ azt nem ertem ő hogy szerezte meg..es amúgy attol felek hogy lek*rv*znak pedig nem jellemzo ram..koszi meg egyszer az ertelmes valaszokat:) (SENKINEK SE KÜLDÖM EL A KEPET EZT IS MEG BÁNTAM)
2016. jan. 17. 10:07
 9/18 anonim ***** válasza:
kikerült szoval ö megosztota igy apit csak neki kültél az engedélyed nélkül minenkinek? akor fel lehet jelenteni
2016. jan. 17. 10:10
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretnem hogy a szüleim megtudják de igen ezt csinalta:(
2016. jan. 17. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!