Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítenének a csajozásban?
Mindig helyesen dönt...
Szerintem ha egy kicsit szerényebb vagy az segít ;)
Azt javaslom h barátkozz meg több korod béli csajjal, akiktől nem akarsz semmit és beszélgess velük sokat.
Rengeteg dolgot tudsz így megtanulni a lányokról, főként azt h mi kell nekik.
Én is ezt tettem régen. Rengeteg lány barátot szereztem, akikkel máig is csak barátok maradtunk.
Mindig kérdezgettem őket a kapcsolataikról, az érzéseikről.
Előbb utóbb észre vettem h vannak visszatérő dolgok minden csajszinál. Így elkezdett kialakulni bennem egy kép, h a legtöbb lány milyen pasira vágyik.
Szóval a lényeg az h ezt egy fiú sem fogja tudni elmondani neked. Csak lányoktól tanulhatod meg igazán.
A lányok nagyon tudnak örülni az olyan srácoknak akik csak barátkozni akarnak velük, mert nagyon kevés ilyen pasi van. (előbb utóbb a többség rájuk mászik)
Ismerj meg lányokat baráti céllal és tanulj tőlük!
Ha ezt megteszed, később te leszel az, aki válogat majd a jelentkezők között. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!