Profi Dragon Ball-osok segítenének?
Nem derül ki. Gohan-t ez nem érdekli, hogy más felvág a hőstettével. (Engem mondjuk zavarna...) De nem mellesleg Gohan beleszeret Herkules lányába, Videl-be, így a családban marad a hírnév és a dicsőség.
Ajánlom, hogy nézdd végig a Majin Buu-s részeket is, de főleg a Cell utáni részeket. Abból sokminden kiderül.
Még annyi, hogy eleinte Videl is azt hiszi, hogy apja volt a megmentő. De aztán Dragon Ball Z vége fele ő rájön, hogy mi az igazság. Ő megtudja, hogy nem az apja volt a megmentő, hanem Gohan.
De más ezt nem tudja meg, senki.
Herkules (ezek szerint magyarul nézet mert amúgy Mr. Satan a neve, ifjú sátánnak meg Piccolo :D) szerintem nagyon idegesítő... majd lesz még hasonló.. ha végeztél a Z-vel kezdd el a Supert!!! Az istenes meg az új movie-t ne nézd meg, a sorozattal kezdj. Mert am uncsi lenne. Tudod mi jön és nem győzöl várni hogy olyan történjen amit már nem tudsz.. :D szerintem jól sikerült a Super, nekem ez az ssj god izé matyi ratyi piros haj nem jött be de a Superben megvan oldva minden.. :) + kezd érdekes lenni. Remélem előkerül majd néhány régi ellenfél mint pl Broly, kicsit jobban kidolgozott háttérrel... ahhhhhhh és még nincs kint a 26.rész magyar felirattal!!!! :S
itt egy link, itt van az eddigi összes Dragon Ball Super csak ugye feliratos. [link]
de ettől még jó, én a Z-t kb a 180. részig néztem csak magyarul, azután csak feliratosan volt meg és megszerettem, sokkal jobb az eredeti hang. Kicsit fura de ha megszokod 1000x jobb! :D Az angol szinkron sem rossz de az eredetit nem múlja felül.. ha már kb a 25. részig elértél a Superrel (szigorúan csak a Z után nézd meg, a GT-t kihagyhatod de csemegeként megnézheted) akkor ajánlom figyelmedbe a Dragon Ball Xenoverse nevű játékot. Eszméletlen jó! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!