2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Asszem így néznek ki a legjobban. :D
Főleg Vegeta.
2015. dec. 30. 20:44
3/4 anonim válasza:
nekem sima ssj tetszik a legjobban :D
4/4 anonim válasza:
hali. ez az ssj4-es szint és nekem is ez a kedvencem :) sajnos most az új sorozattal, a Dragon Ball Superrel konkrétan eltörölték a GT-t amiben benne volt az ssj4-es szint.. pedig nagyon badass :/ nem rossz am a Super, a piros hajú ssj god vagy mi a t*köm elég ratyis de kék hajjal már jobb a helyzet. szerintem mennek még feljebb is majd a későbbiek során szóval lehet előjön még a 4es szint vagy valami hasonló. mivel isteni szintre emelik az erejüket ezért valószínűleg combos ellenfeleik lesznek, gáz lenne ha csak ezzel a kis szimpla kékhajú ssj változattal mennének végig a SUperben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!