Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem szeretnek a fiúk, mert túl fiús vagyok? 14yrs
Figyelt kérdés
Mostanában észrevettem, hogy ha tetszik nekem egy fiú annak én sosem vagyok szimpatikus. Az időm nagy részét tanulással töltöm és sporttal. Nagyon kevés lányos tulajdonságom van. Külsőre teljesen normálisan nézek ki, de nem sminkelem magam, mint a többi velem egykorú. Értelmes válaszokat várok!2016. jan. 10. 15:56
2/14 A kérdező kommentje:
köszi az egyenes választ :,)
2016. jan. 10. 16:04
3/14 anonim válasza:
Nincsen veled semmi baj,és addig jó mig nem sminkeled magad
4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, az lehetséges, hogy egyesek félnek tőlem?
2016. jan. 10. 16:06
5/14 anonim válasza:
Minden lehetséges. De 14évesen még nem alakult ki teljesen sem a személyiséged, sem a külsőd. Várj 2-3évet, és kérdezz meg minket újra :) (18F)
6/14 anonim válasza:
Azt mondtad külsőre teljesen normáisnak nézel ki, nem hinném, hogy félnének tőled:D
7/14 A kérdező kommentje:
nem a külsőmtől félnek :D hanem a személyiségemtől. Azt, hogy mitől nem mondom el, mert még valaki rám ismer.
2016. jan. 10. 16:15
9/14 A kérdező kommentje:
Egy kis paranoia mindig elfér :)
2016. jan. 10. 16:24
10/14 anonim válasza:
Végülis jobb félni mint megijedni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!