Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közelítsek felé úgy, hogy észrevegye hogy nem csak barát szeretnék lenni?
Figyelt kérdés
Gyakran elhívom mindenhova, de nem igazán ér rá eljönni mert szigorúan fogják otthon amíg rosszak a jegyei (mivel a lány most 8.-os), szóval csak 2 nap, 20-20 percre találkozunk amíg hazakísérem előkészítőről, a legtöbbet facen beszélünk. Az a baj hogy nagyon sok a lány barátom, ezért a legtöbb lányhoz úgy közelítek mint ha csak barátkozni akarnék, de vele nem. Hogy tudnám éreztetni vele hogy tetszik?2015. dec. 3. 00:06
1/3 anonim válasza:
Egyelőre bókolj, kedveskedj vele. Abból remélhetőleg le fog neki jönni. :D Ahogy észrevettem, nem akarod letámadni. Jól teszed, az nem is célszerű. Attól függ addig mik lesznek a fejlemények, de ha előbb nem is ér rá, téli szünetben már nyugodtan elhívhatnád randizni. Nincs az annyira messze. 17/L
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, téli szünetbe mondta is hogy elengedik. De annyi idő alatt nem rak be a barátzónába?
2015. dec. 3. 12:59
3/3 anonim válasza:
Ööö mondanám, hogy a közeljövőben beszélj meg vele egy randit, aminek az időpontja a téli szünetre esik, de valójában fogalmam sincs mennyivel korábban szoktak randikat megbeszélni. :D "Tini párkapcsolat" téren a tapasztalatom a nullával egyenlő, valahogy kimaradt az életemből... :D A második(és remélem végleges) kapcsolatomban vagyok most, az előző 2,5 évig tartott. Hogy is mondjam, nem hétköznapi helyzet volt az előző, és a mostani sem. :D Szerintem még életemben nem volt részem olyan tipikus randiban, de lehet semmilyenben. xD Ha bókolsz a lánynak, abból sejtenie kéne, hogy akarsz valamit. Ne azt mondd, hogy "szép", hanem valami személyesebbet, pl. egy egyedi tulajdonságát. :) Azért nehéz így, mert nagyon egyénfüggő dolgok. Valamelyik lány a bókokat csak kedves baráti gesztusnak veszi, hallottam ilyenről. Ehhez mondjuk téged is ismerni kéne, milyennek tart a környezeted, mire számítanak tőled. Letámadni meg azért nem célszerű, mert ha kölcsönös is a vonzalom, elég félreérthető lehet egy ilyen kezdeményezés. Találgathatok, hogy mi lenne a legmegfelelőbb, de így teljesen ismeretlenül nem egyszerű. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!