Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális h 15 évesen (lány) szeretnék komolya kapcsolatot?
Szerintem normális.
De az relatív, hogy kinek mi a komoly kapcsolat. Azt, hogy hiányzik neked egy barát, mert a barátnőidnek már van, én nem mondanám annak. De hát ez egy személyfüggő dolog, nem szólok bele :D
Amúgy meg azt, hogy komoly kapcsolatot szeretnél, megértem. Én is így vagyok vele, csak kicsit máshogy értelmezem, mint ahogy te a kérdésedben.
L
Sokan kor alapján ítélnek. Én is magányosnak érzem magam,szerintem nem korai :)
15/F
Miért ne lenne normális?
Ez szerintem teljesen normális dolog ,hogy az ember vágyakozik egy társ után akivel boldog lehet és megoszthatja a dolgait.
Nekem 15 évesen volt egy komolynak nevezhető kapcsolatom egy 15 éves lánnyal ami elég hosszú is volt, és komolyan képzeltük el a jövőnket. Végülis szakítottunk mert idővel kiderült hogy mégsem illünk össze annyira, de máig jóban vagyok vele.
Teljesen normális, mindenki erre vágyik nem hogy 15 évesen, de szerintem még korábban is. Egy 15 éves már teljesen érett egy komolyabb kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!