Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Vagy most mi van?
Figyelt kérdés
Régebben kiírtam egy kérdést amire valaki privátban válaszolt.Bejelöltük egymást FB-n beszélgettünk meg minden tök jó volt.írta h szép lány vagyok meg járna velem stb..nekem is bejön a fiú :$ ma meg letiltott és nem tudom h miért!
Miért csinálhatta?
Ő 15/f én 13/l
A válaszokat előre is köszi!
2015. dec. 11. 19:36
1/3 anonim válasza:
Lehet hogy csak játszott veled, főleg ha távol laktok egymástól. Az is lehet hogy véletlen, amit nehezen hinnék el, de valószívű. Ha egy héten belül nem jelentkezik, akkor valszeg rádunt, vagy mivel rövid idő alatt sokat cahteltél vele, ezért a kezdeti érzései ellenére már nem volt semmi kedve beszélgetni veled. 15f
2/3 Köki Péter válasza:
Tudsz képet küldeni privátban? 14/F
3/3 A kérdező kommentje:
2-ik válaszoló minek neked kép? :D
2015. dec. 11. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!