Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most mégis mi van?
Sziasztok!
Nem akarom nagyon hosszúra nyújtani a mondandómat. 18 éves lány vagyok, tisztában vagyok a hibáimmal és az előnyeimmel. Magamat elég makacsnak és kissé komolyabban veszem az erkölcsöt, mint sok korombeli (ez alatt nem azt kell érteni, hogy házasságig nincs szex, meg mindenem takargatom, meg stb. egyszerűen csak nem adom magam könnyen.) Szóval nem adom magam könnyen, és itt jön a dolog amit nem értek. Mindig haverjaim is azt mondták, hogy ne adjam könnyen magam. Ebben csak az a gáz, hogy mikor beszélgetünk egy sráccal mondjuk már weben (de személyesen is ismerjük egymást) és bejön egy olyan hogy küldözgessek neki képeket magamról, én meg azt mondom nem, akkor én vagyok a "hülye örömlány vulgáris kifejezése". Nekem ez magas. Miért van ez?
Azért mert a leggtöbb 18 éves lány könnyen adja magát
Örülj, hogy te nem vagy olyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!