Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincsenek már normális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek már normális lányok?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy ha a korosztályom által szépnek, jó nőnek számító lányokra nézek, akkor egyből a hányinger és enyhe utálat indul el bennem? Az összes ugyanúgy néz ki, ugyanúgy viselkednek, úgyanúgy öltözködnek, semmi egyediség nincs bennük. Felületesek, materialisták, és egyikükben sincs semmi szégyenérzet. Hamarabb dugnak, minthogy fel tudnák fogni, hogy mit is jelent ez, isznak, cigiznek, ők se tudják miért, de annyira hülyék és fantáziátlanok, hogy a környezetüket majmolják, merthogy "az a menő". Büdösek a szar cigi és a töménytelen ráfújt női dezodortól, kiteszik a sokszor nem létező melleiket, aztán meg sírnak ha valaki erőszakoskodik velük, szarrá vannak festve , szétluggatott nadrágba járnak a -10 fokba is, mert a divattal télen sem lehet leállni. Komoly kapcsolatokról beszélnek olyan srácokról, akiket néhány hete ismernek, aztán meg sírnak, ha félredug, de persze ők ugyanolyan lelkesen kefélnek bárkivel, akibek ájfonja van. Hova tűntek a rendes lányok? Akikkel lehet beszélgetni, akik jó fejek, viccesek, okosak, képesek eldönteni, hogy mi a jó és mi a rossz, nem fognak azért utálni vagy megvetni, mert nem bershkás a pólód , vagy nem lyukas a nadrágod térde. Akiket nem érdekel, mások mit gondolnak rólad, ha egyszer nekik szimpatikus vagy, és nem mások pletykái, szidalmai alapján ítélnek meg, hanem saját maguk döntik el, hogy szeretnének e veled lenni. Akik nem vetik bele magukat egy halálra ítélt "kapcsolatra", ami kimerül a dugásban és az egymásnak való szivecskeüzengetésben? Akik nem azért jönnek össze veled, mert ilyen vagy olyan a frizurád, így vagy úgy nézel ki, ekkora a farkad, ilyen márkájú a ruhád? Akik nem a tested és a menőséged miatt szeretnek, hanem a lelked és a gondolkodásod miatt?

Hová tűntetek? :(

#Normális; lányok
2016. jan. 5. 21:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Én egy jóval idősebb korosztályt képviselek, és csak véletlenül tévedtem ide, a kérdésedet és a hozzászólásodat elolvastam néhány válasszal együtt.

Már nem azért, de nálad sincs miden rendben szerintem.

Kérdésednek üzenetei (még ha nem is ezt akartad nyilván leírni, de benne vannak): 1. barátnőt keresel, kicsit társkeresési jelleggel is tetted ide a kérdést, bár nem vállaltad fel. 2. nyafogós vagy 3. különc vagy (ami nem baj, de ha jól sejtem frusztrál a népszerűtlenség) 4. te szintén sablonokban gondolkozol, éppúgy mint azok, akiket lenézel. 5. "A meg-nemértett költő" énképed van.

Mindezzel nem megalázni akarlak, csak hát fontos, hogy pár dolgott te magad is tisztábban láss, szerintem van is erre igényed, mert intelligensebb is vagy az átlagnál, ami nem egy nagy szó, ne szállj el tőle.

Az én korosztályomban is megvolt már ez a probléma, és szerintem minden geeráció találkozott vele csak más-más formában.

Épp nemrég olvastam egy cikket arról is, hogy évszázadokkal ezelőtt is a kicsit "modernebb" zenéken éppúgy megbotránkoztak, vagy becsmérelték a konzervatívabbak, mint annak idején a beat zenét, aztán a rockot, a beat-generáció a mostani zenéket...

A lényeg, hogy maga a motívum semmit sem változik. És mindenhol van egy kisebbség, aki másképpen gondolkozik, meg van a nyáj. A középkorban, aki nem volt a nyájban, azt máglyán pirították meg. Nem kerülte el a figyelmemet az, hogy te "nosztalgiázol", csak mondom, hogy korában is megvolt ez.

A képmutatás, és számítás stb. minden korszakban éppúgy megvolt. Régen szimpla farmer volt olyan, mint most a lyukas farmer. És sorolhatnám.

A gond és a bibi ott van, hogy

1. szerintem kevés az önbizalmad,

2. önismereti és önelfogadási gondjaid vannak, bár lehet, hogy ez ellen hevesen tiltakozol majd.

3. nem szereted igazán magad (és itt nem arról beszélek, hogy legyél öntelt, beképzelt

4. nehezen tudsz megbocsátani (másoknak és magadnak is, ami nagy baj)

5. értékes dolgok helyett, számodra értéktelen dolgokra fókuszálod a figyelmed.

Különben mit érdekel téged, hogy xy most lyukas nadrágban jár-e, zöld a haja vagy kék, legalább jobban látod, hogy nem az eseted. Mondom, minden korszaknak megvolt a maga bolondériája.

2016. jan. 12. 17:04
 22/22 anonim ***** válasza:
2016. jan. 12. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!