Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincsenek már normális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek már normális lányok?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy ha a korosztályom által szépnek, jó nőnek számító lányokra nézek, akkor egyből a hányinger és enyhe utálat indul el bennem? Az összes ugyanúgy néz ki, ugyanúgy viselkednek, úgyanúgy öltözködnek, semmi egyediség nincs bennük. Felületesek, materialisták, és egyikükben sincs semmi szégyenérzet. Hamarabb dugnak, minthogy fel tudnák fogni, hogy mit is jelent ez, isznak, cigiznek, ők se tudják miért, de annyira hülyék és fantáziátlanok, hogy a környezetüket majmolják, merthogy "az a menő". Büdösek a szar cigi és a töménytelen ráfújt női dezodortól, kiteszik a sokszor nem létező melleiket, aztán meg sírnak ha valaki erőszakoskodik velük, szarrá vannak festve , szétluggatott nadrágba járnak a -10 fokba is, mert a divattal télen sem lehet leállni. Komoly kapcsolatokról beszélnek olyan srácokról, akiket néhány hete ismernek, aztán meg sírnak, ha félredug, de persze ők ugyanolyan lelkesen kefélnek bárkivel, akibek ájfonja van. Hova tűntek a rendes lányok? Akikkel lehet beszélgetni, akik jó fejek, viccesek, okosak, képesek eldönteni, hogy mi a jó és mi a rossz, nem fognak azért utálni vagy megvetni, mert nem bershkás a pólód , vagy nem lyukas a nadrágod térde. Akiket nem érdekel, mások mit gondolnak rólad, ha egyszer nekik szimpatikus vagy, és nem mások pletykái, szidalmai alapján ítélnek meg, hanem saját maguk döntik el, hogy szeretnének e veled lenni. Akik nem vetik bele magukat egy halálra ítélt "kapcsolatra", ami kimerül a dugásban és az egymásnak való szivecskeüzengetésben? Akik nem azért jönnek össze veled, mert ilyen vagy olyan a frizurád, így vagy úgy nézel ki, ekkora a farkad, ilyen márkájú a ruhád? Akik nem a tested és a menőséged miatt szeretnek, hanem a lelked és a gondolkodásod miatt?

Hová tűntetek? :(

#Normális; lányok
2016. jan. 5. 21:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
16 vagyok, és az 5. válaszoló által leírtak alapján én a normális srác kategóriába tartozom :) Nem szoktam berúgni, kivétel a legjobb barátommal való, otthoni pálinkázgatáson kívül, ahol tulajdonképp akkor már abba szoktuk hagyni mikor már többet nevetünk :D Nem cigizem, egy szálat szívtam el próbaképpen, de olyan szar íze volt, hogy úgy döntöttem, nem éri meg azért a társaság kedvéért, akik miatt beleszívtam. Elektromos cigim van, de abba is nikotinmentes, epres lé van, amit azért szívok kb havonta,mert finom. Nem nézem a márkát, ha ruhát veszek, ha kényelmes, és tetszik, akkor jöhet. Valószínűleg ezért áll a ruhatáram 80%-a fekete és kék decathlonos pólókból :D Már több nőről is tudom hogy esélyem lett volna nála, de sose mentem bele, mert nem akarok olyan felületes műérzelmet, amit az osztálytársaim "szerelemnek neveznek maguk közt
2016. jan. 5. 22:32
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért vannak a normális lányok és a normális fiúk kihalófélben, mert senki sem veszi őket észre.Hiába tartja magát valaki normálisnak, hogyha a csapból is az olyasfajta fiúk/lányok folynak, ezért mindenki csak ezeket a divatmajom kis nullákat veszi észre mindkét nemből :)
2016. jan. 5. 22:49
 13/22 anonim ***** válasza:
95%
nem tűntek el a rendes lányok, egyszerűen csak nem veszitek észre őket.
2016. jan. 5. 23:21
 14/22 anonim ***** válasza:
A Kérdezőnek nagyon igaza van, nap mint nap megyek el szebb és szebb lányok mellett, rengeteg mellett, csak az a baj hogy egyikkel sem éri meg elkezdni ismerkedni, mert amint beszeretnéd jelölni facebookon már látod a #partyképeket és elmegy az étvágyad is tőle. Sajnos a lányok 90% ilyen. Életemben találkoztam egyetlen lánnyal aki nem ilyen, de akkor meg mi van? Persze hogy van barátja... Szóval nagyon ritkák vagytok normális lányok. Remélem azért még találok belőletek... Mert egyenlőre elkeserítő a helyzet. 17/f
2016. jan. 5. 23:42
 15/22 anonim válasza:
100%

Hmm...ezek szerint a normális lány kategóriába tartozok. Nem chaten élem ki a beszélőkémet,hanem élőben.Nem az Iphone xyz telefonommal "menőzök" hanem örülök annak,hogy van egy kis telefonom amivel fel tudom hívni anyámat,ha valami gondom van.Nincs rajtam smink,nem töltök fel olyan képeket ahol qr*@san pózolok,főleg,hogy nem is szoktam XD rövidítani szoktam szövegekben de általában inkább leírom a szavak,ékezet nélkül meg képtelen vagyok írni.

Nem hordok szivacsos melltartót,meg félig átlátszó felsőket.Tél van...rajtam 3 rétegnyi ruha sem elegendő ilyenkor nem hogy koptatott,lyukas csőnadrágba menjek bárhova is. Lovagolni járok és nagyon sok időt töltök a tanyán,meg eleve faluban lakok és nem luxusvillák vesznek körül hanem trágyadomb,mező meg Juci néni,akivel nyáron pálinkát csinálunk. Néha eljárok sétálni a mezőkre,kigazolom a kertet,készítek magamnak kaját....nagyjából ennyit csinálok szabadidőmben bár a legtöbbször tanulok... a többi lány mit csinál szünidejében? Pávákat nézeget,szerelmes idézeteket oszt meg 10 mp-enkénk,fiúk után kutat,elmegy a plázába,kisminkeli magát...hmm,igazi élmények! :D Ettől szép a világ,elvégre is mindenki egyforma,ugyanolyan külsőre,mint belsőre...-.-

Az én koromban értem,hogy mennek az emberek "párt választani maguknak". (Arra a 3 napra nagyon érdemes,Én mondom) Én szerelmes vagyok egy fiúba,mióta megismerkedtünk....És igen,szerelmes vagyok belé nem pedig tetszik. (Bár.. mi tagadás,nem ronda a gyerek :D)

Na meg én ismerem is,élőben szoktunk csak beszélgetni,chat eszembe se jutna O.O Egyébként meg engem sosem a vagyon és a kinézet érdekel. A kinézettem sem valami igen gazdag,de ez engem hol érdekeljen? Ha szeretem,akkor nem fog akadályozni.Felőlem lehetne 10 centivel alacsonyabb,teltebb,mélyebb hangú kékszemű és szemüveges,de a személyisége ugyan az lenne. :-)

Nem tudom miért divat ez a stílus,hogy ragad rá az emberekre,miféle baci terjeszti ezt a lázat,de szerintem ha van éppen valamennyi eszem akkor egyszerűen áthidalok rajta.

El se tudom képzelni az ilyen embereket 20 év múlva...Na majd meglátjuk :D

13/L

2016. jan. 5. 23:43
 16/22 anonim ***** válasza:
ő hát én ismerek eggyet de soha nem lesz enyim sztem >< 16/f vok
2016. jan. 6. 09:10
 17/22 anonim ***** válasza:
Miért nincsenek már normális fiúk?
2016. jan. 7. 17:32
 18/22 anonim ***** válasza:
76%
Ironikus, hogy a mai lanyokat nevezed feluletesnek es materialistanak, aztan meg megis te vagy kiakadva, hogy milyen nadragot hordanak vagy milyen telefon van a kezukben. Fiuk, ti is elgondolkodhatnatok, mert ti formaltatok oket ilyenne, ezt varjatok el toluk.. Hogy szarra legyenek sminkelve mert ugye az a szep, akin pedig nincs smink azt eszre sem veszitek, vagy ha epp nincs kirakva a csocse egy lanynak akkor ledeszkazzatok. Nem, nem a lanyok feluletesek hanem ugy alapjaban veve az emberek, ne altalanosits. Ilyen a vilag, fogadd el ezen ugysem tudsz valtoztatni, keress olyan lanyt aki nem feluletes aztan meg a tobbiekkel nem kell foglalkozni:)
2016. jan. 8. 03:16
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem ilyen vagyok. Észrevesznek? Nem...
2016. jan. 8. 21:32
 20/22 anonim ***** válasza:
1-es, 7-es vagyok utolso 19-es en is igy vagyok.
2016. jan. 8. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!