Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány akibe reménytelenül szerelmes vagyok már 2 éve, és nincs egyenlőre remény arra, hogy ez elmúljon. Viszont nincs esélyem nála, van barátja (egy gazdag festett hajú páva nőcsábász). Várjam ki, hátha szakítanak? Ez esetben teljesen tapasztalatlan lennék a barátnőszerzés terén, amíg ez bekövetkezik (ha egyáltalán). Vagy jöjjek össze egy másik lánnyal? Nem érzem helyénvalónak, hogy így kihasználjak egy lányt, mivel nem szerelemből történne, de az sem biztos, hogy a kiszemeltemmel bármikor is létrejönne valami.

Amit tudni kell rólam: Pozitív tulajdonság, hogy intelligens (a legtöbb tantárgyban osztályelső, és kitűnő) vagyok, illetve nagyon edzett vagyok, főleg hasra, mellkasra és hátizomra. Ezenkívül játszom basszusgitáron egy együttesben, és zongorán. Összegezve nem lenne nehéz lányt találnom, tudok 6-7 lányról, akinek tetszek, mégsem visz rá a lélek. De lányok terén nagyon tapasztalatlan vagyok, ez később káromra válhat. Ötletek?

2016. jan. 4. 23:44
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsi lefelejtettem : 17f
2016. jan. 4. 23:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én csak annyit tudok mondani, hogy ne használj ki másokat miatta. Engem kihasználtak így 9 hónapig, ritkasz*r érzés volt, amikor kibukott. Már másfél éve és még mindig fáj.

Inkább várd ki, sehova nem kell sietned :)

l

2016. jan. 4. 23:52
 3/10 anonim ***** válasza:
40%
Hát nem kihasználás, de tekintve a kategóriát nem lehetsz túl idős. Tapasztalatra meg mindig szükség van hidd el. Az igazit meg még ráérsz megkeresni.
2016. jan. 5. 01:18
 4/10 anonim ***** válasza:
25%

használd ki nyugodtan, akit csak akarsz nem számít, lehet gorombának tűnök de kit érdekel, az egyik fél úgy is meg lesz bántva

de te dolgod ahogy érzed, annyi biztos hogy a tapasztalat kell

2016. jan. 5. 01:51
 5/10 anonim válasza:
100%
El kell fogadnod, és túl kell tenned magad rajta. Velem is volt olyan, hogy nagyon szerettem egy lányt, és volt valakije. De sajnos ez van, bele kell törődnöd. Egyébként még fiatal vagy, szóval javaslom azt, amit én is folytatok: tarts több vasat a tűzbe. Értsd: építs ki különböző viszonyokat lányokkal. Biztos lesz minimum egy amelyik tényleg szeretni fog. 16/f
2016. jan. 5. 18:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Talán most még riasztónak tűnhet, de amit te érzel, nem szerelem.

Ismerkedj másokkal, abban semmi rossz nincs. És ha valaki felkelti az érdeklődésed, esetleg összejöttök, akkor alakulhat valami.

Nem úgy megy, ahogy a filmekben, hogy először vagy szerelmes, aztán összejöttök. Elég kevés az esélye annak, hogy párkapcsolat nélkül valakit annyira megismerj, hogy tényleges szerelmet érezz iránta.

Érezhetsz hatalmas vágyat arra, hogy a tiéd legyen, hogy vele legyél, érezheted hogy a gyomrod szétszakad, ha meglátod, de ez korántsem szerelem:)

Lényeg a lényeg, hagyd, ne használj ki senkit, csak ismerkedj. Jön valaki, aki annyira megfog majd, hogy később (amikor igazi szerelmet érzel), csak megmosolygod a mostani kétségeid, "érzéseid", még ha ez egyelőre még elképzelhetetlennek is tűnik.

Szurkolok neked:)

2016. jan. 6. 02:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon hasznosak voltak! Az a helyzet állt elő, hogy egész jól kijövök egy lánnyal, aki szép is, és tetszek is neki, de nem szeretne velem járni, mert a legjobb barátnője szerelmes belém. Azt mondta, nem akarja megbántani, mert ő az egyetlen igazi barátnője. Ilyenkor mit lehet tenni? A barátnőjével beszéljek, vagy őt kell meggyőzni, esetleg ezt is hagyjam a fenébe ?
2016. jan. 19. 17:27
 8/10 anonim ***** válasza:
ha nem tetszik a barátnője akkor ne tegyél semmit
2016. jan. 19. 22:18
 9/10 A kérdező kommentje:
A barátnője semmiképpen nem tetszik, sem külsőleg, sem személyiség alapján. Viszont lehet, hogy őt jobb belátásra lehetne téríteni ezzel kapcsolatban, nem? Vagy ez ilyen csajok közötti örök szolidaritás?
2016. jan. 19. 22:41
 10/10 anonim ***** válasza:

fiúk között is van ilyesmi de mi férfiak meg tudjuk beszélni hogyha a másiknak van esélye akkor nem f**zoskodunk hanem segítünk

semmiképp ne beszélj erről a barátnőjével inkább mond meg a lánynak hogy ő beszélje meg vele ha tudja

2016. jan. 19. 23:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!