Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemistakent hogyan ismerkedjek, gimis lanyokkal?
Figyelt kérdés
Gimiben konnyu volt, volt egy csomo gimis ismerosom, ismertem mindenkit. Most viszont, hogy Pestre jottem, nem ismerek egy gimist se. Igy viszont egyszeruen nem tudok ismerkedni, pedig egy 17 eves lannyal sokkal jobban kijonnek mint 21 evessel :)2016. jan. 4. 16:44
11/15 anonim válasza:
én is 21 vagyok, és engem is a 16-18 éves lányok érdekelnek :) más városba jöttem egyetemre és nem tudom hogy tudnék így ismerkedni velük...
12/15 anonim válasza:
Bulikban szerintem simán összetudsz futni néhány értelmesebb korombelivel :D 17/L
13/15 anonim válasza:
Szórakozóhelyeken de, itt gyk-n is szerintem ki tudsz fogni értelmeseket. 17/L
15/15 A kérdező kommentje:
Igazatok volt, tényleg kedves és aranyos lányok vannak itt, köszi még egyszer :)
2016. jan. 5. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!