Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Debreceni egyetemistaként hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debreceni egyetemistaként hol ismerkedjek lányokkal?

Figyelt kérdés
Szakomon nincsen olyan akivel kialakult volna valami. Melyik szórakozóhelyekre érdemes elmenni? Kikötő?
2011. jan. 19. 08:31
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem a neten a legkönnyebb ismerkedni. de komolyan, eddig minden barátommal a neten ismerkedtünk össze (nem társkeresőn!)

19/L

2011. jan. 19. 09:58
 2/7 anonim ***** válasza:
csak egy szak van?
2011. jan. 19. 10:00
 3/7 anonim ***** válasza:

egy b@szott nagy egyetemen tanulsz, és nem tudsz ismerkedni?

tény, hogy nem a DE a legbuliképesebb iskola, de na, mégiscsak egy egyetem:).

Amúgy bármilyen egyetemi bulin könnyen ismerkedhetsz

2011. jan. 19. 10:33
 4/7 anonim ***** válasza:
kikötő, pince, lovarda... csoporttársak tesóival, barátnőivel, csoporttársaival is bátran ismerkdhetsz, csak ne görcsölj rá a dologra.
2011. jan. 19. 10:52
 5/7 Lollipop Girl ***** válasza:
Felülsz a 13-as buszra kimész Pallagra a kolihoz a 25-ös szobába bekopogsz a lányrészen és megkérdezed.
2011. júl. 15. 22:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Haha! Ha szeptemberben eszembejut, akkor megteszem! Vagány ezt így beírni, kiváncsi vagyok ki lehetsz!
2011. júl. 15. 23:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha jól értesültem, akkor Szabinának hívnak :)
2011. júl. 15. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!