Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 14 éves vagyok és meleg. Hol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves vagyok és meleg. Hol tudok korombeli melegekkel barátkozni?

Figyelt kérdés

2016. jan. 3. 13:05
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, félreírtam nem hol hanem hogy.
2016. jan. 3. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát tudod ez így nehéz..én biszex vagyok de nekem se egyszerű, pont az olyanok miatt mint az elöttem szóló...senki nem meri felválalni hogy más és így nehéz. Ha vannak megértő barátaid akkor kérdezz náluk körbe.
2016. jan. 3. 15:08
 3/5 anonim válasza:
100%

Szia!

Nem tudom mennyire vagy jártas benne, de van egy pár hely/storym.

Elsőnek például itt is tudsz. "rengeteg" pasi jár fel azért ide. Én is sokkal ismerkedtem, felállítottam egy fajta "szűrőt" (lásd, ha már azzal indít, hogy "szia, hány centi stb. stb.", akkor már offolom is, főleg, hogy másoknál is valószínű ilyen lazán indít.) Utána Ilyen kérdésekkel is tudsz, vagy itt esetleg érdeklődni mások kérdéseinél. Én így már megismertem egy pár (2-3) fiut akivel találkoztam, beszélgettem, és háát.... nem megyek bele, de lényeg, hogy vigyázatosnak is kell lenni, ezért én speckó még senkinek nem engedtem meg, hogy a kijáratot bejáratnak is használja. Izgatni izgathatott ott is, de ha megérek neki annyit, akkor megérti a várakozást is.

Másodsorban tudsz még esetleg társkeresőkön is, bár ott nekem nem igazán jöttek be a dolgok, mert 60 levél közül ha 5ben nem a farkukat küldték, akkor sokat mondok, szóval én speckó offoltam. Hiába kértem a profilomon, hogy xy év felett ne írjanak, ne küldözgessék a pélójukat, hasonló, nem igazán érdekelte őket :D

Amúgy a baráti kör is nagyban segíthet, nekem pl az osztályom tudja, hogy két oldalra kacsintgatok. Eleinte persze jöttek a "kirekesztések", avagy h "nem ülök melléd", de azokra nem is kell figyelni. Meg is mondtam, hogy ne ülj mellém, a végén felgyulladsz, meg úgy is magukat égették, hiába terjesztették negatívumként. Letojtam magasról, most meg ők kérnek bocsánatot, hogy akkor úgy viselkedtek. Lényegében nem kell törődni a "kukacokkal", akinek fontosabb más élete mint a sajátja.

Nem mellesleg ha tudják mi a pálya, akkor a felesleges köröket se kell lefutni.

Összefoglalva neked, azt ajánlanám, hogy itt ismerkedj, de csak óvatosan. :) Ha gondolod segíthetek, van pár vicces storym még, és még csak 18 vagyok :D

18/f/bp :)

2016. jan. 3. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
16 vagyok, akarsz ismerkedni? :)
2016. jan. 12. 19:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Hány éves korig ismerkedsz?
2016. febr. 26. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!