Meleg srácok! Ti szoktatok barátkozni más melegekkel? Ha igen hol?
Szeretnék baráti szinten ismerkedni más melegekkel, itt Budapesten, de nem tudom, hogyan csináljam. Társkeresőn gondolom mindenki szexet vagy párkapcsolatot akar. Élőben van pár ember akikről sejtem, hogy meleg, de nem merek rákérdezni, hogy tényleg az-e, meg ha az is lenne, lehet hogy ő nem szeretne velem barátkozni. Egy meleg szórakozóhelyre meg nem szívesen ülnék be egyedül. Más ötletem meg nincs.
Szóval, hol tudok olyan melegeket találni, akiknek van kedvük más melegekkel barátkozni? Köztetek esetleg van ilyen?
20/f/m
Neken sincsenek meleg barátaim. Ha nem gond,hogy kaposvári vagyok,akkor írj. Errefele is csak mindenki dugni akar... Persze nem nethaverokat keresek szóval tudunk majd talizni sokat ha kialakul a szimpátia egymás személyiségével.
22 m/f
Bocsánat, de nem igazán értem, miért lett átrakva ez a kérdés a Homoszekszualitás kategóriából a Barátok, barátságok kategóriába.
Ennek az oldalnak nem az lenne az egyik fő célja, hogy az emberek választ kapjanak a kérdéseikre? Mert így nem igazán fogok válaszokat kapni. Mert az oldalra járó melegek nagy része csak a Homo kategóriát olvassa, és erre a kérdésre max azok fognak ráakadni, akik esetleg külön rákeresnek arra a kulcsszavak alapján, hogy a Homo kategórián kívül milyen más melegekkel kapcsolatos kérdések vannak még. Szóval a melegeknek csak egy töredékéhez jut el így ez a kérdés.
Mi értelme folyton úgy átpakolászni a kérdéseket, hogy véletlenül se jusson el azokhoz az emberekhez, akiknek szólnak?
Nekem se nagyon van meleg barátom, habár most próbálkozok ismerkedni egy meleggyanús sráccal, kisebb-nagyobb sikerrel. Én egyébként bi vagyok, de szívesen barátkozok melegekkel, és pesti is vagyok. :)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!