Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell felszedni egy bunko fiut?
Figyelt kérdés
Van egy fiu , aki olyan bunko tipus vagy is egyszer rendes egyszer meg hat paraszt , egyszer megprobalt felszedni nehezen tudtam lerazni vegul letiltottam , de azota ujra megvan ismeroskent facebookon , szoval megprobalt kijatszani csak nem sikerult mert nem bukok a bunkokra csak ugy kivancsisagbol megprobalnam felszedni hogy kepes lenne belem szeretni es hogy ne legeyn csak hozzam bunko ? Tippek ?2016. jan. 2. 19:41
1/6 anonim válasza:
A tippen az hogy összeilletek! Liba...
23/F
2/6 anonim válasza:
Tippek? Miért tennél ilyet? Mert vagy neked is tetszik akkor, vagy csak hülyíteni szeretnéd. (Ezután nem kell mondanom hogy te is bunkó vagy ha csak elhiteted vele ezt.)
3/6 A kérdező kommentje:
persze hogy tetszik ...csak felek bele kezdeni es kicsit megalazo hogy lekoptattam es most fel akarom szedni
2016. jan. 2. 19:55
4/6 anonim válasza:
"csak ugy kivancsisagbol megprobalnam felszedni hogy kepes lenne belem szeretni es hogy ne legeyn csak hozzam bunko ? Tippek ?"
Az a tippem, hogy te az a fajta lány vagy, aki pár év múlva sírni fog, hogy mindenki csak megdugni akarja.
5/6 anonim válasza:
Mondjad neki hogy lefeküdnél vele 1000% hogy akarni fog
6/6 Zedricht válasza:
Szard le meg legyel vele bunko.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!