Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bunkó voltam egy lánnyal aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkó voltam egy lánnyal aki nagynehezen megkérdezte van-e barátnőm és meg visszaválaszoltam hogy miért érdekel? Csak úgy? Ja hát csak úgy meg semmi közöd hozzá, majd ha közlöd az okot.

Figyelt kérdés

Egy csaj a suliban már jó ideje kerülget. Nem szól hozzám, de valahogy mindig ott van ahol én a szünetben. Egyik nap kettesben maradtunk a büfében ritka az ilyen egyébként, és nagynehezen odasomfordált hozzám. Első gondolatom: na ez azt akarja tudni van-e barátnőm.

Bingó. Kérdése: ne haragudj, öö azt szeretném kérdezni ööö nekem van ööö barátnőd?

Mondom erre kedvesen: miért érdekel? Hát ööö csak úgy….

Mondom erre, na hát csak úgy semmi közöd hozzá. Majd ha lesz konkrét válaszod miért érdekel mert a csak úgy az nem válasz, akkor megmondom.

Otthagytam.

Bunkó voltam vagy pragmatikus?

2015. nov. 7. 21:52
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%

El tudod képzelni, hogy egy ilyen kérdéshez mennyi bátorság kell? Igen, bunkó voltál!

Válaszolj rá őszintén, ha nem akarsz a csajtól semmit, azt is nyugodtan mondd meg! De ne vedd el az önbizalmát örökre...

2015. nov. 7. 21:58
 2/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha így kérdezte apró szakadozásokkal és alig hogy oda mert menni hozzád akkor szerinted mennyi ideig gyűjtötte a bátorságát?

Szépen elintézted őt egy időre mert nem hiszem hogy egyhamar más fiúkhoz is oda mer menni.

Bunkó.

2015. nov. 7. 22:02
 3/38 A kérdező kommentje:

Válaszoljak őszintén? Aztán miért kéne nekem egy voltaképp idegen liba bármilyen kérdésére bárhogy is válaszolnom?

Ha nekem úgy tetszik, nem is válaszolok. Ki ő nekem a felettesem vagy egy vallatótiszt?

2015. nov. 7. 22:09
 4/38 A kérdező kommentje:

egyhamar más fiúkhoz is oda mer menni.

C’est la vie!

2015. nov. 7. 22:14
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek az előttem válaszolókkal. ez csak egy kérdés, kíváncsi volt, megkérdezte és te kb elküldted meleggebb éghajlatra amikor nem csinált semmi olyat amitől így ki kéne akadnod. igen, nagyon bunkó voltál.
2015. nov. 7. 22:17
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
es ilyen fergeket akarnak a lanyok:( szomoru
2015. nov. 7. 22:29
 7/38 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok elnyerte az év férge & bunkója díjját.

Nyereménye egy hídról való leugrás

Kérem ne hagyja ki a lehetőséget segítsen ember társain

Köszönjük

Kö..g f..z

2015. nov. 7. 22:43
 8/38 anonim ***** válasza:
100%

S*%$ej hulyegyerek :D Remelem viszonozzak neked is majd valahol.

Nem érdemelsz normális nőt. :)

De még nem normálisat sem.

2015. nov. 7. 23:11
 9/38 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%
Bunkò.De még milyen beképzelt. Libànak nevezni egy lànyt...Aki bàtorsàgot gyüjtött ehhez..."Ha nekem ugy tetszik,nem is vàlaszolok,ki ő nekem, a felettesem" Nem. Csak egy làny,aki aranyosan közeledett.Tenyleg gàz,h ilyen türhőkre buknak a kiscsajok. Mire vered te igy a nyálad...Majd leszàllsz a magas lòròl, mert az ilyenek szoktak pofàra esni.Jajj ha nekem ugy tetszik nem is vàlaszolok a LIBÂNAK...Ki lennél màr te ....
2015. nov. 7. 23:23
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
Jezusom es ezek utan meg neked all feljebb? Es te ki vagy, hogy egy egyszeru kerdesre igy valaszolj? Valoszinuleg honapokig maga alatt lesz.Lehet, hogy evekbe fog neki telni,h ujraepitse amit te 1 perc alatt leromboltal.Gratulalok...ezek utan minimum egy bocsanatkerest erdemelne, de amilyen seggarc vagy meg jatszod majd az agyad tovabb
2015. nov. 7. 23:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!