Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó voltam egy lánnyal aki nagynehezen megkérdezte van-e barátnőm és meg visszaválaszoltam hogy miért érdekel? Csak úgy? Ja hát csak úgy meg semmi közöd hozzá, majd ha közlöd az okot.
Egy csaj a suliban már jó ideje kerülget. Nem szól hozzám, de valahogy mindig ott van ahol én a szünetben. Egyik nap kettesben maradtunk a büfében ritka az ilyen egyébként, és nagynehezen odasomfordált hozzám. Első gondolatom: na ez azt akarja tudni van-e barátnőm.
Bingó. Kérdése: ne haragudj, öö azt szeretném kérdezni ööö nekem van ööö barátnőd?
Mondom erre kedvesen: miért érdekel? Hát ööö csak úgy….
Mondom erre, na hát csak úgy semmi közöd hozzá. Majd ha lesz konkrét válaszod miért érdekel mert a csak úgy az nem válasz, akkor megmondom.
Otthagytam.
Bunkó voltam vagy pragmatikus?
El tudod képzelni, hogy egy ilyen kérdéshez mennyi bátorság kell? Igen, bunkó voltál!
Válaszolj rá őszintén, ha nem akarsz a csajtól semmit, azt is nyugodtan mondd meg! De ne vedd el az önbizalmát örökre...
Ha így kérdezte apró szakadozásokkal és alig hogy oda mert menni hozzád akkor szerinted mennyi ideig gyűjtötte a bátorságát?
Szépen elintézted őt egy időre mert nem hiszem hogy egyhamar más fiúkhoz is oda mer menni.
Bunkó.
Válaszoljak őszintén? Aztán miért kéne nekem egy voltaképp idegen liba bármilyen kérdésére bárhogy is válaszolnom?
Ha nekem úgy tetszik, nem is válaszolok. Ki ő nekem a felettesem vagy egy vallatótiszt?
egyhamar más fiúkhoz is oda mer menni.
C’est la vie!
Gratulálok elnyerte az év férge & bunkója díjját.
Nyereménye egy hídról való leugrás
Kérem ne hagyja ki a lehetőséget segítsen ember társain
Köszönjük
Kö..g f..z
S*%$ej hulyegyerek :D Remelem viszonozzak neked is majd valahol.
Nem érdemelsz normális nőt. :)
De még nem normálisat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!