Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok és van egy 17 éves barátom akivel egy éve még nem aludtam náluk és pár napja megkérdezte hogy nincs e kedvem ott aludni náluk. én igent mondtam. De egy kicsit félek. Most akkor mondjam vissza?
És mégis mitől félsz?
Hogy kannibál család, és megerőszekolnak, feldarabolnak, majd megesznek vacsorára?
Vagy mi?
XD
Szüleid megengedik? :)
Én a helyedben mindenképp leszogeznem neki, hogy meg nem szeretnél lefekudni vele
De persze nem úgy, hogy: XY nem azért megyek át, hogy lefekudjek veled!!!
Csak finoman, esetleg 2 csók között ( amikor mar náluk vagy), hogy te nem szeretnél semmit elsietni vagy te csak aludni szeretnél vagy hasonlóan :)
Szerintem nem kell 'félned' semmitől.:))
Ha a szüleid engedik,és te is akarod akkor nyugodtan aludj ott
Ha 1 éve együtt vagytok,és nem akarod majd hogy megtörténjen,a barátod biztos meg fogja érteni,csak beszéld meg vele!:)
Köszi a válaszokat:)
És igen megengedik ugyhogy véglegesen igent mondtam
Majd írj, hogy mi volt :)
Akar privátban is :)
Lehet én is nemsokára együtt alszom a barátommal es jó lenne 1-2 tapasztalatot hallani előtte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!