Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkó voltam egy lánnyal aki nagynehezen megkérdezte van-e barátnőm és meg visszaválaszoltam hogy miért érdekel? Csak úgy? Ja hát csak úgy meg semmi közöd hozzá, majd ha közlöd az okot.
Egy csaj a suliban már jó ideje kerülget. Nem szól hozzám, de valahogy mindig ott van ahol én a szünetben. Egyik nap kettesben maradtunk a büfében ritka az ilyen egyébként, és nagynehezen odasomfordált hozzám. Első gondolatom: na ez azt akarja tudni van-e barátnőm.
Bingó. Kérdése: ne haragudj, öö azt szeretném kérdezni ööö nekem van ööö barátnőd?
Mondom erre kedvesen: miért érdekel? Hát ööö csak úgy….
Mondom erre, na hát csak úgy semmi közöd hozzá. Majd ha lesz konkrét válaszod miért érdekel mert a csak úgy az nem válasz, akkor megmondom.
Otthagytam.
Bunkó voltam vagy pragmatikus?
es ilyen fergeket akarnak a lanyok:( szomoru
Hát látjátok. Egy ilyen roha-----dék mint én és képzeljétek el: jelenleg is van csajom! És lám itt egy másik aki szintén kepeszt utánam! De érdekes nemde?
Lennék csak egy jólnevelt csendes visszafogott fiúcska egyből nem kellenék a kutyának se.
Így meg hogy egy bunkó ro-----hadék nagypofájú paraszt vagyok így meg tapadnak rám a nők.
És még mondják, hogy a nőknek nem az állatok kellenek...
Ha nem érdekel Mások véleménye, ne tegyél fel kérdést!
Egyébként pedig az ilyen "kedves és megértő" fiúk csak egy ideig kellenek a lányoknak, aztán érnek pár évet, és csak röhögnek magukon, hogy hogyan vonzódhattak egy ilyen sráchoz.
Légy büszke arra, hogy tepernek utánad, ha jól esik, de ez nem jogosít fel arra, hogy bárkit is megbánts. Semmivel sem vagy a csaj fölött
bunko voltal
tudod mennyi batorsag kell egy ilyen kerdeshez?
Semmivel sem vagy a csaj fölött
Pedig hidd el nekem ez a csaj másra sem vágyik csak hogy felette legyek. És répázzam.
Vagy tévednék?
Szerintetek már leugrot ?
Nos, ha netán rám gonndoltál volna biztosíthatlak hogy ÉN nem fogok leugrani.
nekem nincs rá okom, van kapcsolatom van kivel kettyintsek miért ugranék. Nem én csorgatom a nyálam valaki után zéró eséllyel.
"Bugsy, megmondjam, mi vagy?"
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!