Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, voltatok már úgy szinglik, hogy tudtátok, hogy nem vagytok csúnyák?
Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 22:19
1/7 anonim válasza:
Persze. De ez milyen kérdés? Attól még, hogy tudjuk, hogy szépek vagyunk nem biztos, hogy mindig azon gondolkozunk fel kellene szedni valakit. Van élet pasi nélkül is.
2/7 anonim válasza:
Aha. Én már 18 éve szólóban nyomom, pedig cíp vadok ám! :D
3/7 anonim válasza:
Persze. Az, hogy kapcsolatban vagy-e nem csak attol fugg, hogy jol nezel-e ki. A kisugarzasod, szemelyiseged, onbizalmad nagyban hozzajarul ehhez. Sajnos nekem ezutobbiak nem igazan mennek jol... 😩
4/7 anonim válasza:
Egyrészt nem csak attól lehet valaki szingli, mert csúnya. Másrészt a szép lányok is lehetnek szinglik.
És igen, nem vagyok csúnya (mondjuk szép se) és voltam már szingli.
Amúgy elég bántó felhangja van a kérdésednek.
5/7 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok, mégsem volt még barátom, pedig nem vagyok csúnya. Ennek több oka is van: bár, a mai 16 évesek nagy része úgy gondolja, hogy 16 évesen gáz, ha valakinek még nem volt barátja/barátnője, és még szűz, de szerintem nem, ebből kifolyólag nem vagyok az a típus, aki az első adandó fiúval összeáll csak azért, hogy elmondhassa magáról, hogy van valakije.. Illetve, ahogy azt már előttem is írták, attól, hogy valaki szép/nem csúnya, még nem azt jelenti, hogy jól társalog a fiúkkal, könnyen oldódik, stb., és hát mit mondjak, én sem vagyok az a nagy flörtmester..:D
6/7 anonim válasza:
Igen. Rám pl. sokan hajtanak, de nem jönnék azért össze valakivel, hogy "valaki legyen". Az az egy meg, akit évek óta szeretek, nem érdeklődik irántam, szóval ez van.
7/7 anonim válasza:
Igen. Es meg soha nem is volt baratom mert eddig mindenki a kulsomert szeretett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!