Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy melleim miatt nem vesznek komolyan. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
16 eves vagyok, es aránytalanul nagyok a melleim. Zavaró mert problémát okoz s társkeresesben. Mit tegyek?2015. dec. 30. 19:36
11/16 anonim válasza:
Én elhiszem a 16 éves leányka problémáját, mivel én is hasonlókat éltem meg anno...
De: azt tudomásul kell venni, hogy a nagy mell feltűnő, még azok is kiszúrják a sorból, akik különben nem szentelnek nagyobb figyelmet a mellekre. És az is igaz, hogy mindenki meg akar fektetni. De ezért nem bezárkózni, problémázni kell, hanem meg kell tanulni ezzel élni, és szelektálni. Ha ezt megtanulod, nagyon kényelmes és elkényeztetett életed lesz! Hidd el, ez csak most látszik eget rengető problémának, de később sokat segíthet...
Azt meg nagyon jól írták előttem: egy 16 éves pasiban a hormonok tombolnak, nem a kiegyensúlyozott jövőkép...:)
13/16 anonim válasza:
verd orrba aki nem vesz komolyan
15/16 anonim válasza:
Ezt én is nehezen hiszem el, hogy e miatt ne találnál párt. Mert lényegében a párkeresés fele a szexről szól! 16 évesen azért viszont még nem kéne ennyire ezen gondolkodnod! Időd még bőven lesz, hogy megtaláld az igazit! Addig meg kaland az élet :) Hidd el egy idő múlva áldani fogod, hogy nagy melleid nőttek! :) Aki meg majd az igazi társad lesz azokat nem fogja érdekelni (mármint nem csak az) mekkora a melled! 24/F
16/16 anonim válasza:
Mesélj! Felnőtt nőként is vannak ilyen problémáid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!