Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megváltoztatni az emberek véleményét rólam? (lent)
Figyelt kérdés
Szóval sajnos, és emiatt nagyon szégyellem magam, az utóbbi egy évben nagyon sokat buliztam, ittam és pasiztam. Alapból nagyon visszahúzódó vagyok, de ha iszom, akkor mindegy,hogy néz ki az adott ember, kavarok vele. És emiatt kialakult rólam ez a ,,r*b*nc,, kép. Tudom, undorító ez a dolog én is szégyenlem, és utólag visszanézve semmi értelme nem volt.Most már megváltoztam, egyenesen taszít az alkohol és a bulizás, viszont a többiek még mindig azt a lányt látják bennem.
Egyébként csóknál több soha nem volt. 16/L
2015. dec. 29. 12:03
1/6 anonim válasza:
Ezzel nem kezdhetsz semmit. Mondhatjuk jogosan mondjak ezt rólad
Aki jobban ismer az biztos tudja milyen vagy
De 16 évesen rendszeresen inni bulizni pasizni? Hanynom kell a korosztalyomtol
16F
2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, undorító, nekem is hánynom kell saját magamtól.
2015. dec. 29. 12:17
3/6 anonim válasza:
Nekem meg oszinten elegem van belole, hogy az embereket az foglalkoztatja mit csinal a masik. Miert kell hanyni attol, hogy valaki 16 evesen bulizik meg pasizik? De most komolyan o elete, neked attol miert lesz jobb ha leri.bancozod? Sajnos nem tudom, hogy valtoztathatnal a megiteleseden, gondolom idovel lekopik rolad a ribi jelzo, ha sokaig nem mesz bulizni :/
4/6 anonim válasza:
Lényeg, hogy te legalább észrevetted magad, és próbálsz változni, a legtöbb szégyen embernek még ez sem sikerül. Egyébként ha tényleg abbahagytad, szerintem egy idő után meg fognak változni a vélemények. 16/f
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket, az tuti,hogy nem megyek sehova mostanság bulizni, most már sokkal jobban vonz az otthonülés, filmezés, tehát szerencsére már ,,kényszeríteni,, se kell magamat az otthon létre.
2015. dec. 29. 14:03
6/6 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a bajom csak fiúba. A múltam miatt a lányok kerülnek mert minden hétvégén más lánnyal voltam és hát történtek is a dolgok emiatt pedig a lányok akik komoly kapcsolatot akarnak nagyon elkerülnek engem. Mostmár énis az itthon ülök és semmit sem csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!