Hogy tudnám megváltoztatni a véleményét?
szerintem ez nem olyan kérdés, hogy most milyen mosóport használjunk, hiszen anyud lelkileg nem tudja ezt leküzdeni és ha saját magát nem tudja meggyőzni akkor senki más sem :/
ha arra kerül a sor, hogy új kedvenc kerüljön a családba akkor pl elhívhatod anyudat, hogy nézzétek meg, hogy tegyük fel menhelyen milyen kutyusok vannak, és ha szereti az állatokat biztos lesz olyan akibe beleszeret, de az biztos hogy nem az első alkalommal..
és szerintem az még fontos, vagyis hogy én úgy gondolom hogy az új állatka nem legyen ugyan olyan mint az előző se színbe, se fajtába így nem fogja az előzőt látni benne, persze ha kifejezetten vizslákat akartok tartani akkor ezeket nehéz lesz kiküszöbölni :)
és ne hibáztasd anyudat ezért és amíg nem kell új kedvencet keresni addig szerintem ne is forszírozd hogy ki legyen a következő mert így benne is csak azt erősíted hogy a mostani nemsokára el fog pusztulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!