Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti csináljátok ezt? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú (osztálytársam), aki tetszik és facebookon is ismerősök vagyunk. Nem is egyszer észrevettem, hogy mikor én bekapcsolom a chatem, akkor ő is és ha lemegyek, akkor ő is és ezt többször egymás után és fordítva is. Most már egyre többször van ez. Ez jelenthet valamit vagy ez csak véletlen?2015. dec. 27. 17:18
1/12 anonim válasza:
Jelenthet is valamit de véletlen is lehet
2/12 anonim válasza:
ha valaki ezzel szórakozik az elmebeteg... és irigylem, hogy ennyi ideje van.
3/12 A kérdező kommentje:
De mindig véletlen már vagy 2-3 hete?
2015. dec. 27. 17:44
4/12 anonim válasza:
Miért nem írsz neki? :D Ez amúgy valószínűleg semmit nem jelent
5/12 A kérdező kommentje:
Mert az arcom néha kicsit sebes és mivel osztálytársak vagyunk ezért ő is látja. Ő meg nagyon helyes és sportos (a hasa is kockás meg mimden) én pedig nem jeleskedem a sportokban. Meg kicsit félénk is vagyok nem merek kezdeményezni pedig mikor egy busszal mentünk és szemben ült velem, akkor ugyanolyan zaklatottam forgatta a fejét mint én és még össze is néztünk többször is. De nem merem mert ő nagyon helyes én meg én vagyok...
2016. jan. 2. 15:28
6/12 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem vagy hejes?
Attól tetszhetel neki
7/12 anonim válasza:
Fix hogy nem jelent semmit, De ne totjázz menj oda hozzá vagy írj rá őszintén mi veszteni valód van? Ha nem jössz be neki és kis ismertség után ő sem neked attól még szerezhetsz egy remek barátot is az meg mindig jól jön.
Ne rettegj ezektől a dolgoktól elsőre kicsit nehéz na de facebookon még az arcod sem látja időd is van meggonolni mit válaszolj hajrááá
8/12 A kérdező kommentje:
Csak ez nem ilyen egyszerű....egyik fiú osztálytársammal egész jóba vagyok és ő is azt mondta h nem vagyok csúnya hanem olyan átlagos....de én kezdeményezni nem merek....mindig körülzsongják a lányok mert nagyon jól néz ki és jó a stílusa is. Amíg nem tudom biztosra h bejövök neki addig nem merek semmit csinálni.
2016. jan. 2. 16:04
9/12 anonim válasza:
Szerintem a buszon beszélgessetek!! csak egy hogy vagyot mondjál neki az nem olyan nagy dolog és ha ebből lejön hogy akar dumálni akkor már is jól jártál!! ;)
10/12 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó, de mindig ott van a másik osztálytársam is meg megszólalni is alig merek meg ő annyira helyes meg minden én meg még szép se vagyok csak barátnőm meg egyik fiú osztálytársam szerint.
2016. jan. 2. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!