Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szorongok nő jelenlétében?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szorongok nő jelenlétében?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és a korombelieknek a "csajozás" tök könnyen megy. Én meg, ha egy külsőre szép lánnyal vagyok elkezdek szorongani. Úgy gondolom, hogy a korombeliektől értelmileg fejlettebb, komolyabb vagyok és máshogy gondolkozok, mint ők. Szerintem emiatt félek kicsit, hogy túl másnak tartanánank. Hogyan lehetne ezt legyőzni?
2015. dec. 24. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Kevés ilyen helyzetben voltál eddig. Olyan mint a focizás. "Kimész a pályára,és csinálod,csinálod... előbb-utóbb menni fog.

18F

Sok sikert,és Kellemes Ünnepeket! :)

2015. dec. 24. 17:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert még fiatal vagy, de idővel majd megbátorodsz. Talán próbálkozhatnál visszafogottabb lányoknál, mivel őket sokkal könnyebb megszólítani és te is magabiztosabban érezheted magad mellettük. :)
2015. dec. 24. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:

Equastryan Legacinak vagy kinek ne hidj mert mindenben túloz.

Például most is... pedig ő meg csak 15 éves.

2015. dec. 24. 20:00
 4/10 A kérdező kommentje:

Igazából félek, ha kinevetnek, vagy hülyének néznek/visszautasítanak.

Köszönöm szépen, Nektek is Kellemes Ünnepeket.

2015. dec. 24. 20:20
 5/10 anonim ***** válasza:

"Úgy gondolom, hogy a korombeliektől értelmileg fejlettebb, komolyabb vagyok és máshogy gondolkozok, mint ők. Szerintem emiatt félek kicsit, hogy túl másnak tartanánank."

Talán megválaszoltad a kérdésed?

2015. dec. 24. 23:10
 6/10 A kérdező kommentje:
Feltettem egy kérdést még lejjebb. Inkább arra vàrok válaszokat.
2015. dec. 25. 10:48
 7/10 anonim ***** válasza:

A #2-es válaszoló jót mondott az utolsó kérdésedre is.

Bár ennek az a hátulütője, ha több lányon is "gyakorolsz", akkor el leszel könyvelve olyan srácnak, aki csak játékból ismerkedik lányokkal, így nem fognak komolyan venni/nem akarnak majd ismerkedni veled.

2015. dec. 25. 15:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Természetesen (mint a kérdésből is levehető) nem szoktam sűrűn ismerkedni. Ha van egy lány akkor csak rá koncentrálok, de valamiért mégsem jön össze és leginkább miattam. Olyan mintha télen kint minusz 10 fok lenne, bent pedig 23 és mégsem bírnék a melegben megmaradni.
2015. dec. 25. 16:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Tehát az ismerkedés indításával minden rendben? Oda tudsz menni lányokhoz és beszélgetni velük?

Mert ha igen, az tök jó. Akkor valószínűleg neked a folytatással van a bajod.

2015. dec. 25. 16:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Csak akinél látom, hogy lehetne esélyem.
2015. dec. 25. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!