Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, hogy ennyire "megijedek", izgulok a fiú jelenleteben?
Figyelt kérdés
Lent voltam a tesiteremben es ahogy pakolgattam ( üveg, telefon és a hajgumi is a kezembe volt) mondta egyik csapattarsam, hogy "Oh, XY, téged itt is látni?"
Na én akkor teljesen megijedtem és nem tudtam, hogy mit hova tegyek?, hova lepjek?, stb...
Aztan mikor kicsit megnyugodtam kimentem a teremből
Mennyire normalis, hogy ennyire beparazok?
Természetesen utána megnyugszom, csak az első 0,5-1 percben vagyok "megijedve".
És ezen hogy lehetne "csillamitani"?
15/L
2015. nov. 16. 21:58
1/4 anonim válasza:
Én is így vagyok kérdező :D Szerintem normális még ennyi idősen. Nekem ha valaki csak a nevét ejti ki az egyik ismerősömnek nekem már attól görcsbe rándul a gyomrom XD 15/L
2/4 anonim válasza:
A pasik nem űrlények, nem kell tőlük tartani. :) Persze megvannak mindkét nem sajátosságai, ahol vannak hasonlóságok, de nem szabad általánosítani, hogy a fiúk/férfiak egyformák... Kicsit eltértem a tárgytól, de próbálom "csillámítani" a problémád, mondjuk lámákkal és egyszarvúkkal... :D Mármint csillapítani a félelmed... :D Még mindig jobb ennyi idősen "megijedni" a fiúktól, mint pár havonta mással összejönni... Végül is ebben a korban normális, 9. környékén lehetsz, a "fiúk vs. lányok küzdelem" általános végén szokott befejeződni, mondjuk ez az osztálytól is függ... Próbálj meg többet lenni a társaságukban, beszélgetni velük, és akkor meglátod, hogy nincs bennük semmi "félelmetes". Ha kezdetben egyedül nem mersz, akkor barátnőkkel. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!