Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El lehet felejteni őt?
Figyelt kérdés
Mindennap járok edzésre es van egy fiu aki tetszik, de nagyon nem akarom. Eleg furán viselkedik soha nem beszél velem, néha ott van a társaságomban, néha nem. Mindegy szoval most h nem látom 2 hétig gondoltam megpróbálom elfelejteni erre ma lattam ot egy bevásárlóközpontban :D mit csináljak? Egesz nap o járt a fejmben, de en csak szeretnem elfelejteni ot de nemigazan megy. Mit csináljak? 14L2015. dec. 22. 23:22
1/8 anonim válasza:
Kösd le magad valamivel. Találj valamit, ami hosszabb távon lefoglal. Koncentrálj a családodra, ünnep van :)
Nagyon nehéz, tudom, átéltem. Szóval nem csak a levegőbe beszélek, azt könnyű :D
Tapasztalatból mondom, szerintem nem biztos, hogy sikerül elfelejteni. Nem akarlak elkeseríteni, vagy ilyesmi, lehet én vagyon érzelmileg labilis, de nekem 3 évbe is beletelt. De sikerült, túlléptem és most nagyon csodálatos barátom van :)
2/8 anonim válasza:
Egyél sok csokit.. Növeli az oxitocin szinted az agyadban.. Vagy keress olyan fiút, aki után vágyakozni tudsz, amíg el nem feejted azt a srácot
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :) nekem fel eve tetszik, es a legrosszabb, hogy néha azt erzem en is tetszem neki de valójában tudom hogy mindent csak bekepzelek
2015. dec. 22. 23:32
4/8 anonim válasza:
Lehet hogy butaság, de saját tapasztalatból, nekem sokat segített hogy elkezdtem valamilyen "nyálas" sorozatot, vagy bármi effélét, ami neked tetszik es kerestem benne valakit, aki után vágyakozhatok, ha érted mire celzok :)
Igazából hasonló helyzetbe kerülsz, de azt a valakit legalább bármikor láthatod ;-)
5/8 A kérdező kommentje:
Melyik sorozat?
2015. dec. 23. 09:49
6/8 Felhasznalo000000000 válasza:
Szerintem rám gondolsz :,3
7/8 A kérdező kommentje:
Nemhinném :'DD
2015. dec. 26. 12:59
8/8 anonim válasza:
Nekem valahogy az ilyesmi könnyen megy...arra gondolok , hogy lesz másik aki jobb meg ilyen helyzetben elkezdek egy nyálas könyvet olvasni és máris a főszereplő csávóba leszek szerelmes :D nah az egy nehezebb helyzet mert őt tényleg nehéz kiverni a fejedből :D különben én is így voltam fél évig tetszett egy fiú aztán nem lett belőle semmi....túl léptem és most egy ezerszer szeretnivalóbb fiúval vagyok együtt..el se bírom képzelni hogy mi lett volna ha nem lépek túl és otthon kesergek ezáltal pedig nem ismertem volna meg a mostani barátom..Komolyan fel a fejjel sok hal van még a vízben ;) és ha eddzesz elbírom képzelni milyen alakod van szóval neked aztán tényleg nem kell aggódni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!