Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarom felejteni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki idén jött a suliba. Évfolyam társam lett(majdnem osztálytársam) és az évnyitón, az 3n osztályom mellett állt az övé. Az unokabátyám mellett álltam és egy idő után feltűnt, hogy az új fiú folyton engem néz. Egy kicsit zavart, ezért az unokatesóm mögé mentem. Aztán a többi napon is állandóan engem nézett. Itt kezdtem valamit érezni, de még magamnak sem mertem bevallani. A barátnőm szerint egyre furcsábban viselkedtem. Aztán egy egyik napról a másikra levegőnek nézett. Elment mellettem úgy, hogy rám se nézett és ez nekem nagyon rosszul esett. Pár napja mi adtuk elő az októbe 23-i műsort és ő leghátul állt a gerendánál. Amikor körbe kellett vonulni, egyfojátban engem figyelt, ezétt megpróbáltam minél gyorsabban menni. Aztán a műsor után a szünetbe odahívott magához, de voltam olyan hülye és nem mentem oda. El akarom őt felejteni de egyszerűen nem megy. Most mihez kezdjek?2015. okt. 23. 21:59
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne menekülj előle és ne kerüld! Előbb próbáld megismerni :)
2/5 A kérdező kommentje:
Multkor volt ez a nemzetközi sétáló izé-bizé és ő is ott volt. A barátnőmnek aut mondta, hogy vele bunkó lesz, de velem nem. Előttem ment, néha hártapillantott és rám mosolygott. Ez jelent valamit? Ja és 14 évesek vagyunk mindketten
2015. okt. 23. 22:31
4/5 A kérdező kommentje:
Hű, ezzel most annyit segítettél -.-
2015. okt. 23. 23:20
5/5 anonim válasza:
Az alvás/pihenés segít elfelejteni. De szertintem inkább hallgassaz #1 re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!