Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő felejteni? Több lent, hosszú.14/l
Még tavasszal megismertem egy srácot,alakulgatott köztünk a dolog és hát én beleszerettem. Még sosem éreztem ilyet,nagyon jó volt minden és akkor kijelentette hogy nem szeretne kapcsolatot de nem kell megvárnom..rá 2hónappal összevesztünk és nem beszéltünk azóta. Ez volt júliusban.
Most viszont elkövettem életem legnagyobb butaságát..felkerestem. Egyszerűen nem tudom elfelejteni,még mindig szeretem és ha eszembe jut akkor csak fáj a szomorúság.
Szóval ez 2 napja volt..diszkréten rákérdeztem van-e valakije,azt mondta két versenyző is van nála jelenleg és mindkettőért odavan. Nekem már esélyem sincs. Tudom,érződik:(
De nekem nagyon fáj.Igaz,ez nem egy szakítás,de egyszerűen nem tudom elfelejteni..pláne hogy most beszélgetünk. Mit csináljak?
Barátnőm szakított velem 8 hónap után. Távkapcsolatba kerültünk 3 hónapra , 1 hét után kijelentette ,hogy nem bírja a távolságot hagyjuk az egészet. Úgy voltam vele ,hogy várok rá , 3 hónapig és ha visszajön minden rendben lesz.
Nem keresett , én sem őt , egy haverommal tartotta a kapcsolatot , és mondta ,hogy majdnem talált ott valakit csak a távolság miatt nem jött össze vele.
Ez volt az a pillanat amikor mégjobban fájt az egész ,hogy talált valakit ,de mostmár egyre jobb.
Idő kérdése az egész .
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!