Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már minden lány foglalt?
Miért van az hogy minden lány aki tetszik, akit szeretek, annak egy idő után lesz pasija?
Mind olyan hamar elmegy egy másik fiúval...
Belém miért nem szeret egyik sem? :(
Kedves kérdező!
8-as kommentedre szeretnék reagálni.
Mindig vannak kivételek, szerintem gyakoribb, hogy a fiú kezdeményez (ne értsetek félre, nem vagyok szexista). Legalábbis én a környezetemben ezt látom, és nem nagy a visszautasítási ráta. (személyes példa: Úgy jöttem össze a barátommal, hogy ő kezdeményezett. Bevallom őszintén, én először "ösztönből" hárítottam, nem tudom miért.) Szóval ne keseredj el, akkor se, ha visszautasítanak. Ezzel nem arra célzok, hogy nyomulj, csak ne omolj össze. Össze fog jönni, én szurkolok neked :)
Csak a fiúk nem teszik hírré ha egy olyan lány kezdeményez náluk aki nekik nem kell (szerintem).
Ha én kezdeményeznék fogadjunk egy hét múlva a fél évfolyam rajtam röhögne, hogy PONT Ő?! EZ A GYEREK?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!